5 tanfolyam, mellyel könnyedén elhelyezkedhetsz

5 tanfolyam, mellyel könnyedén elhelyezkedhetsz

Ma 5 olyan képzést mutatunk be, amelyet, ha elvégzel, olyan komplex tudásra fogsz szert tenni, mellyel könnyedén elhelyezkedhetsz a munka világában. Igyekeztünk több területről válogatni, hogy mindenki megtalálja a számára ideális jövőt!

 

Jöjjön tehát az 5 képzés, mely megváltoztathatja az életed.

  1. Kiadványszerkesztő tanfolyam.

A Kiadványszerkesztő tanfolyamon alapvetően 3 szoftver ismeretét sajátíthatod el. A Photoshop, az Illustrator és az Indesign használatával szinte bármilyen kreatív anyagot létre tudsz hozni, legyen az online vagy akár offline. A grafikus szakmát rengetegen kezdték egy kiadványszerkesztő képzéssel, ahol ezeknek a szoftvereknek a kezelését megtanulták, majd később továbbfejlesztve magukat mára már igen magas pozíciókat töltenek be. Tehát amennyiben van benned egy kis kreativítás, amelyet szeretnél felszínre hozni vagy esetleg már tudod, hogy ebben a szakmában szeretnél elhelyezkedni, akkor jelentkezz és mi megmutatjuk neked, hogyan bánj a különféle grafikai programokkal!

 

Kiadványszerkesztő tanfolyam

Ára: 108 000Ft

Óraszám: 108

Jelentkezés: https://www.ruander.hu/kiadvanyszerkesztes.html 

  1. ECDL tanfolyam

Amennyiben adminisztratív irodai munkát keresel, ez a neked való képzés. Itt ugyanis elsajátíthatod azokat az ismereteket, melyek nap mint nap szükségesek az alapvető irodai munkák elvégzéséhez. Ez a tanfolyam 7 modulból áll. Windows 10 alapismeretek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció készítés, adatbázis-kezelés, internet és levelezés kezelés, illetve alapvető képszerkesztés a Gimp program segítségével. Ahogy a tematika is mutatja, egy valóban átfogó tudást kínáló képzésről van szó, ahol a résztvevők mindent megtanulhatnak, ami az irodai adminisztrációs munkához szükséges. 

 

ECDL tanfolyam

Ára: 99 000Ft

Óraszám: 172

Jelentkezés: https://www.ruander.hu/ecdl-tanfolyam.html

 

  1. Rendszergazda tanfolyam

A rendszergazda tanfolyamon 100 kerek óra alatt sajátíthatod el a szükséges ismereteket. Kliens, illetve szerver oldali operációs rendszerekről fogsz főleg tanulni, ugyanis a munka világában ezekre az ismeretekre lesz szükséged. Az informatikus hiány miatt szinte tárt karokkal várják a megfelelő elméleti és gyakorlati tudással rendelkező rendszergazdákat, ugyanis nincs olyan cég vagy intézmény, amely megengedheti magának a rendszergazda hiányát. Tehát aki erre a képzésre jelentkezik, azt szinte biztos megélhetés várja a munkaerő piacon.

 

Rendszergazda tanfolyam

Ára: 120 000Ft

Óraszám: 100

Jelentkezés:https://www.ruander.hu/rendszergazda-tanfolyam.html

 

  1. Webfejlesztő tanfolyam

2019-ben szinte minden online zajlik. A vállalkozásoknak szüksége van az online jelenlétre. Éppen ezért, egy olyan képzést alakítottunk ki, ahol azokat az ismereteket adjuk át, melyre egy vállalkozásban dolgozó fejlesztőnek szüksége lesz. Ez a képzés 3 modulból áll. Az első a webszerkesztés, ahol a HTML és a CSS leírónyelv lesz a fő téma. A második a webprogramozás, ahol a PHP és a MySQL világába vezetünk be. Végül, de nem utolsó sorban pedig a Joomla tartalomkezelő rendszerrel fogsz megismerkedni.

 

Webfejlesztő tanfolyam

Ára: 196 000 Ft

Óraszám: 182

Jelentkezés: https://www.ruander.hu/webfejleszto-tanfolyam.html

 

  1. Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyam

Ez a képzés egy igazi belépőt ígér egy trendi szakmába. Igaz, hogy bele kell adni apait-anyait, hogy elsajátítsd a szükséges ismereteket, de a végeredményért teljes mértékben megéri. A tanfolyam során nem csak az elméleti tudásra fektetünk nagy hangsúlyt, hanem a gyakorlatira is. Nálunk ugyanis minimum 100-150 programot fogsz írni, mely kellő rutint ad, hogy elindulj szoftverfejlesztői pályádon. A RUANDER oktatóközpontban távoktatásban tanulhatod ki a szakma mikéntjét!

 

Szoftverfejlesztő tanfolyam

Ára: 399 000Ft

Időtartam: 12 hónap

Jelentkezés: https://www.ruander.hu/szoftverfejleszto-tanfolyam.html

 

Amennyiben kérdésed merülne fel bármely tanfolyamunkkal kapcsolatosan keress minket elérhetőségeink valamelyikén.

Telefon: 06-1-4500-110

E-mail: info@ruander.hu

 

 

Más képzés érdekelne? 

Csekkold hamarosan induló összes képzésünket!

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Instagram Linkedin