RUANDER szakmai nyílt nap

RUANDER szakmai nyílt nap

A legjobb helyen jársz, ha szeretnél többet megtudni a RUANDER Oktatóközpont képzéseiről és oktatóközpontunkról. Ezenkívül számos kedvezménnyel és új információval várunk rád.

 

Szeptember 1-én több tucat hozzád hasonló érdeklődővel találkozhatsz a 13. kerületben található Loft rendezvényközpontban, itt kerül ugyanis megrendezésre a II. RUANDER szakmai nyílt nap. Az alábbiakban felvázoljuk nektek a programot.

 

Program:

09:00-09:15

Köszöntő, melyben oktatóközpontunk képviseletében Ziegler Tünde és Kis Balázs köszönt téged és a megjelent érdeklődőket, majd felvázolják a nap hátralévő programjait.

 

09:15-09:55 

A RUANDER Oktatóközpont Országos Képzési Jegyzékben szereplő (röviden OKJ)képzéseit ismerheted meg közelebbről. Jelenleg több államilag elismert bizonyítványt kínáló OKJ képzésre tudsz jelentkezni, ezekről fog néhány szót ejteni Ziegler Tünde és Ferencz Attila

 

09:55-10:10

Azért, hogy megfelelően tudja mindenki tárolni a hasznos információkat egy rövid kávé szünetet iktatunk be, ahol a szendvicsek mellett frissítőket is találsz, hogy a lehető legtöbb információt tudd tárolni.

 

10:10-10:40

Ebben a szekcióban a Webes képzések témakörébe Asztalos Péter és Fehér Róbert fog bevezetni. Előadóink számos hasznos információt fognak megosztani a tisztelt nagyérdeművel. Az előadás végére tiszta képet kapsz a képzésekről, hogy ki tudd választani a számodra megfelelő képzést.

 

10:40-11:20

Programozó képzések Nagy Gábor és Kis Balázs tolmácsolásában. Mivel tagadhatatlan, hogy az informatika egyik legfontosabb területe a programozás, ezért mi is alkalmazkodunk a piaci igényekhez és a lehető legtöbb tudást adjuk át a programozó képzéseinken. Amennyiben úgy érzed szívesen megismerkednél a programozás izgalmas világával, akkor számodra ez lesz a legizgalmasabb előadás.

 

11:20-12:00

Kérdések és válaszok. Amennyiben van olyan kérdés, amelyre nem kaptál választ a korábbi részekben, itt a lehetőség, hogy feltedd őket. Oktatóink segítenek, hogy a lehető legjobban tudj választani képzéseink közül.egyen szó a tematikáról vagy akár a finanszírozásról ne tartsd magadban kérdéseidet.

 

12:00-12:15

Nyereményjáték sorsolás, majd eredményhirdetés. A nyílt nap végén kiderül, hogy ki viheti haza az 50%, 40% valamint 30% kedvezményt biztosító utalványt. A nyereményt bármely szabadon választott képzésre be lehet váltani. Így a Szoftverfejlesztő képzésre történő jelentkezéskor akár 200 000 Ft-ot is megtakaríthatsz. 

 

Amennyiben szeretnél tájékozódni és ezáltal a legjobb döntést meghozni a tanfolyami jelentkezés előtt, akkor mindenképpen a RUANDER szakmai nyílt napon van a helyed!

 

Siess, mert a jegyek gyorsan fogynak!

Jegyvásárlás

 

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Instagram Linkedin