Új tanfolyam kedvezmények a láthatáron!

Új tanfolyam kedvezmények a láthatáron!

Tudtad, hogy kedvezményesen is tanulhatsz nálunk?

 

Nálunk, a RUANDER Oktatóközpontnál igyekszünk minden segítséget megadni a tanulni vágyó diákoknak. Ez igaz az oktatók segítségére és a tanfolyam árának finanszírozására is. A számos igénybe vehető kedvezmény mellett tanfolyamainkat részletfizetéssel is igénybe veheted. 

 

Na, de lássuk is konkrétan, hogy milyen kedvezményeket vehetsz igénybe a tanfolyam jelentkezésekor.

 

1. RUANDER klub kedvezmény - 10% (cégeknek és magánszemélyeknek)

Amennyiben már elvégeztél egy képzést nálunk és elégedetten távoztál, látogass el egy újabb képzésre, ugyanis RUANDER klub kedvezménnyel 10%-ot írunk jóvá az általad választott képzés árából. Ezt a kedvezményt cégek és magányszemélyek is igénybe vehetik. Szóval, ha szeretnél tovább fejlődni, esetleg szélesítenéd a lehetőségeid, akkor ne habozz és jelentkezz online!

 

  2. Álláskereső kedvezmény - 10% (magánszemélyeknek)

Álláskereső vagy? Szeretnél egy új szakmát, amivel könnyedén el tudsz helyezkedni a munkaerő piacon? Akkor a legjobb helyen jársz. Ráadásul a piacképes tudás mellet most 10% kedvezményre tehetsz szert bármely okirat bemutatásával, mellyel igazolod munkaerő keresői státuszod. Ez a kedvezmény kizárólag magánszemélyekre vonatkozik.

 

3. Csoportos kedvezmény - 15% (cégeknek és magánszemélyeknek)

Gyertek el legalább öten egy képzésünkre és élvezzétek a 15% kedvezményt, ami bármely képzésre igénybe vehető és minden egyes jelentkezőre vonatkozik. A lényeg az, hogy legalább 5-en gyertek és fejlődjetek együtt! A kedvezményt cégek és magánszemélyek is igénybe vehetik!

 

4. Diák kedvezmény - 10% (magánszemélyeknek)

Diákként a nagyvilágban számos kedvezményre tehetsz szert. Így van ez a RUANDER Oktatóközpont tanfolyamaival is. Bármely általad választott tanfolyam végösszegéből 10% kedvezményt kaphatsz, amennyiben felmutatod a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentumod. Ráadásul, hogy tovább könnyítsük a tanulást, így nyugodtan igénybe veheted a diák kedvezmény mellé a részletfizetési lehetőséget is. Így egy százezer forintos képzés is havi pár tízezer forintból megoldható.

 

5. Kismama Kedvezmény 10% (magánszemélyeknek)

Szeretnénk segíteni a kismamáknak is, így ha szeretnél jelentkezni a gyermeked mellett bármely képzésünkre, mi adunk 10% kedvezményt. Ahhoz, hogy jóváírjuk, annyi szükséges csupán, hogy mutass fel egy dokumentumot, mely igazolja, hogy jelenleg GYES-en vagy GYED-en vagy. Ezek után mi már adjuk is a kedvezményt, hogy még könnyebben tudj fejlődni.

 

Mint látható, igyekszünk mindenki számára biztosítani valamilyen jellegű kedvezményt, hogy ezzel is segítsük a tanulást és a további fejlődést. Ami még emellett fontos, hogy minden egyes akciónk mellé igényelheted a részletfizetési lehetőséget is. 

 

Amennyiben bármi kérdésed lenne a tanfolyami kedvezményekkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségünk bármelyikén.

 

Hamarosan induló képzéseink

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Instagram Linkedin