Europass igénylés

Europass bizonyítvány-kiegészítő

Az Europass bizonyítvány-kiegészítő egy olyan melléklet, amelyet a vizsgaszervező a vizsgázó kérésére állít ki. A bizonyítvány-kiegészítő információt ad a szakképesítés alap adatairól, a képzésben részt vett egyén szakmai kompetenciáiról, a kötelező szakmai elméleti-gyakorlati tantárgyakról, az óraszámok mennyiségéről.

A bizonyítvány-kiegészítő az Európai Unióban elfogadott formanyomtatványban rögzíti az adatokat. Csak a bizonyítvánnyal együtt érvényes és a vizsgaszervező intézmény igazgatója írja alá.

A magyar és angol nyelvű bizonyítvány-kiegészítő térítésmentes, azaz 0 Ft.

A kérelmező adminisztrációs térítési díjat fizet a vizsgaszervező részére, mely összege igényelt idegen nyelvenként 8000 Ft.

Választható idegen nyelv: angol, német, francia

Igénylés menete:

1. az Europass bizonyítvány-kiegészítő igénylés az alábbi űrlap kitöltésével megtehető.
2. A térítési díjat szükséges fizetni a vizsgaszervező részére, mely befizethető személyesen a vizsgaszervező ügyfélszolgálatán, vagy átutalással.
Ügyfélszolgálat:
1139 Budapest, Frangepán u. 3., 1. emelet
hétfőtől péntekig: 09:00-16:00
Utalási adatok:
RUANDER OKTATÁSI KFT.
Bankszámlaszám: 11704007-20254548
Közlemény: europass, igénylő neve, bizonyítvány száma (bizonyítvány bal felső sarkában)
(pl.: europass, Sikeres Vizsgázó, CXB C 123456)
A térítési díj összege: 8000.- × idegen nyelvek száma
3. A bizonyítvány-kiegészítő átvehető legkésőbb igénylést és befizetést követő 8. munkanapot követően személyesen a fenti nyitvatartási időben a vizsgaszervező ügyfélszolgálatán vagy postai kézbesítéssel.

Igényléshez szükséges adatok

Igényelt nyelv*
(több nyelv is választható)
Átvétel módja*
GDPR-nak eleget téve az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom és hozzájárulok, hogy e-mail címemet a velem való kommunikációra felhasználják.*

Itt vagyunk

Az Árpád híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 450 Ft/óra.