Gépírás pedagógusoknak

A digitális világban a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a pedagógusok és a felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező, a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak is megtanulják a tízujjas vakírás technikáját, ezáltal elősegítve a minél produktívabb munkavégzést (pl.: elektronikus napló kitöltése, prezentáció szövegének begépelése, feljegyzések és jegyzőkönyvek elkészítése, tanmenetek és óravázlatok gyors és hibátlan legépelése stb.).
Már havi
17.000 Ft-tól
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest Frangepán utca 3.
Telefon: 06-70-392-3720,
  Gépírás 40 óra alatt

Gépírás pedagógusoknak induló tanfolyamok

2020.09.15. - 2020.10.15.Esti

Oktatási napok, időpontok kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
Időtartam 1 hónap
(40 óra)
Előleg 10.000 Ft
Részletfizetés 17.000 Ft / hó
Vizsgadíj -

2020.09.20. - 2020.10.18.Hétvégi

Oktatási napok, időpontok vasárnap
09:00 - 16:00
Időtartam 1 hónap
(40 óra)
Előleg 10.000 Ft
Részletfizetés 17.000 Ft / hó
Vizsgadíj -
Jelenleg nincs meghirdetett időpont, Érdeklődj
44.000 Ft

Gépírás pedagógusoknak alapadatai

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Gépírás pedagógusoknak
 • Nyilvántartásba vételi szám: A/9602/2019
 • Tanfolyam díja: 44.000 Ft (áfamentes)
 • Tanfolyam óraszáma: 40 óra
 • Tanfolyam végét igazoló dokumentum: tanúsítvány
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

A tanfolyam megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: egyetemi vagy főiskolai tanári diploma, vagy pedagógus munkakör betöltésére jogosító szakképzettség
 • Szakmai végzettség: nem feltétel
Kártyás fizetési módok
Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is.

Részletek

Kedvezményeink
 • RUANDER KLUB – kedvezmény – 10%
 • Álláskereső – kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%

Gépírás pedagógusoknak részletes tematika

A gépírás alapjai

A tízujjas vakírás jelentőségének megismerése. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet kialakításának lehetőségei. A helyes kéz- és testtartás megismerése, ujj- és kézgyakorlatok megtanulása. Az alaptartás kialakítása és az alaptartás betűinek (asdf jklé) megtanulása. A szóköz billentyű és az Enter billentyű helyes leütéstechnikával történő írása. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat- és szógyakorlatok írásával érjük el.

A betűbillentyűk, a javító billentyű, a vessző, a pont és a kötőjel írása

A betűbillentyűk, a javító billentyű, a vessző, a pont és a kötőjel írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A betűtanulás sorrendje az alábbiak szerint történik. Az i betű, az m betű, az r betű, a vessző, a v betű, az o betű, a pont és a nagybetűk, a g betű, a p betű, az e betű, az u betű, a t betű, az ő betű, a z betű, az á betű, az n betű, a c betű, a h betű, az y betű, a w betű, a b betű, a q betű, az ö betű, az x betű, az ó betű, az ü betű, a kötőjel, az í betű, az ú betű, az ű betű. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat-, szó- és mondatgyakorlatok, idegen szavak írásával érjük el.

A számok írása

A páratlan számok (1, 3, 5, 7, 9) és a páros számok (0, 2, 4, 6, 8) írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A számok írásának tanulásakor nem a numerikus billentyűzetet használjuk, hanem a legfelső sorban lévő számsort. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat- és szógyakorlatok írásával érjük el.

Az írásjelek írása

A kérdőjel, a kettőspont, az idézőjel, a felkiáltójel, a kezdő és befejező zárójel írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat-, szó- és mondatgyakorlatok írásával érjük el.

Sebességfokozás

Sebességfokozás összefüggő szöveg másolásával és feldolgozásával. A sebességfokozás az alábbi metodika szerint történik: nehéz betűkapcsolatok írása, gyakori betűkapcsolatok írása, gyakori szavak írása, rövid szavak írása, hosszú szavak írása, gyakori toldalékok írása, gyakori szókapcsolatok írása.

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.

Miért gyere hozzánk

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

 • Türelmes, szakképzett oktatók

  Nem csak az oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező tanároktól tanulhatsz, de a szakmájukban is kiváló szakemberek is, így naprakész tudással rendelkeznek az adott témakörökben.

 • Innovatív oktatás

  Sok iparágról elmondhatjuk, hogy gyorsan fejlődik, de a leggyorsabban az informatika. A Ruandernél ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóinktól a lehető legfrissebb, és legmagasabb minőségű tudást sajátíthasd el.

 • Profi eszközök

  Minden egyes tantermünkben modern eszközökkel találkozhatsz, amelyek teljes mértékig megfelelnek a kor követelményeinek. Továbbá a termek légkondicionáltak és minden tanulást segítő eszközzel felszereltek.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

 • Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

  Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

 • Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

  Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

 • Van lehetőség részletfizetésre?

  Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

 • Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

  Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

 • Hogyan kell fizetni a részleteket?

  A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

 • Mennyire gyakorlatias a képzés?

  Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád-híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 175 Ft/óra.

Tanfolyam helyszíne

 • Címünk
  1139 Budapest,
  Frangepán utca 3. (1. emelet)

Ügyfélszolgálat

 • Ügyfélfogadás, beiratkozás
  H-Cs: 09:00-18:00
  Péntek: 09:00-16:00
  Szombat: 09:00-12:00

Elérhetőségeink