Gépírás pedagógusoknak tanfolyam

A digitális világban a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a pedagógusok és a felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező, a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak is megtanulják a tízujjas vakírás technikáját, ezáltal elősegítve a minél produktívabb munkavégzést (pl.: elektronikus napló kitöltése, prezentáció szövegének begépelése, feljegyzések és jegyzőkönyvek elkészítése, tanmenetek és óravázlatok gyors és hibátlan legépelése stb.).
 

Gépírás pedagógusoknak időpontjai

Jelenleg nincs meghirdetett időpont, de ide kattintva tudod jelezni felénk, hogy szívesen részt vennél ezen a képzésen.

Gépírás pedagógusoknak alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Gépírás pedagógusoknak
 • Nyilvántartásba vételi szám: A/9602/2019
 • Tanfolyam végét igazoló dokumentum: tanúsítvány
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

Gépírás pedagógusoknak megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: egyetemi vagy főiskolai tanári diploma, vagy pedagógus munkakör betöltésére jogosító szakképzettség

Kártyás fizetési módok

 • MasterCard, Maestro
 • Visa, Visa Electron
 • Union Pay
 • V Pay
 • OTP Bank

 

Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is.

Ezt a lehetőséget minden résztvevőnek biztosítjuk.

Kedvezményeink

 • RUANDER KLUB kedvezmény – 10%
 • Álláskereső kedvezmény – 10%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%

Részletek >

Gépírás pedagógusoknak részletes tematika

A gépírás alapjai

A tízujjas vakírás jelentőségének megismerése. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet kialakításának lehetőségei. A helyes kéz- és testtartás megismerése, ujj- és kézgyakorlatok megtanulása. Az alaptartás kialakítása és az alaptartás betűinek (asdf jklé) megtanulása. A szóköz billentyű és az Enter billentyű helyes leütéstechnikával történő írása. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat- és szógyakorlatok írásával érjük el.

A betűbillentyűk, a javító billentyű, a vessző, a pont és a kötőjel írása

A betűbillentyűk, a javító billentyű, a vessző, a pont és a kötőjel írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A betűtanulás sorrendje az alábbiak szerint történik. Az i betű, az m betű, az r betű, a vessző, a v betű, az o betű, a pont és a nagybetűk, a g betű, a p betű, az e betű, az u betű, a t betű, az ő betű, a z betű, az á betű, az n betű, a c betű, a h betű, az y betű, a w betű, a b betű, a q betű, az ö betű, az x betű, az ó betű, az ü betű, a kötőjel, az í betű, az ú betű, az ű betű. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat-, szó- és mondatgyakorlatok, idegen szavak írásával érjük el.

A számok írása

A páratlan számok (1, 3, 5, 7, 9) és a páros számok (0, 2, 4, 6, 8) írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A számok írásának tanulásakor nem a numerikus billentyűzetet használjuk, hanem a legfelső sorban lévő számsort. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat- és szógyakorlatok írásával érjük el.

Az írásjelek írása

A kérdőjel, a kettőspont, az idézőjel, a felkiáltójel, a kezdő és befejező zárójel írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat-, szó- és mondatgyakorlatok írásával érjük el.

Sebességfokozás

Sebességfokozás összefüggő szöveg másolásával és feldolgozásával. A sebességfokozás az alábbi metodika szerint történik: nehéz betűkapcsolatok írása, gyakori betűkapcsolatok írása, gyakori szavak írása, rövid szavak írása, hosszú szavak írása, gyakori toldalékok írása, gyakori szókapcsolatok írása.

Miért gyere hozzánk

Résztvevői elégedettség mellett további 3 érv szól mellettünk

Rugalmas ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel támogatnak, hogy a legjobb döntést hozhasd meg. Az igényeidre és céljaidra legmegfelelőbb képzést fogjuk csak javasolni számodra. Képzéseink között számos egymásra épülés segíti, hogy a kezdeti tudásodnak megfelelő lépcsőről indulva juss a csúcsra.

Napi tevékenység mellett is

Időpontjaink szervezésénél figyelembe vesszük, hogy munka vagy iskolai tevékenység mellett is elvégezhetőek legyenek hétköznapi és hétvégi időbeosztás szerint. A tantermi képzések mellett az online szervezés is nagy segítségedre lehet, hogy megspórold az utazással járó időt és fáradtságot.

Prémium képzések neked

Gyakorlatorientált képzéseink keretében igyekszünk az optimális óraszámok mellett a maximumot nyújtani neked úgy, hogy pénztárcabarát legyen számodra. Részlefizetési konstrukciókkal, képzési hitel lehetőséggel és igénybe vehető kedvezményekkel támogatunk céljaid elérésében.

Tantermi képzés előnyei

A hagyományosan megszokott módon iskolánkban megtartott órákon vehetsz részt. A képzés ideje alatt személyesen tudsz kérdezni a képzésen résztvevő oktatótól. Ennek a képzési formának akkor van előnye számodra, ha jobban bízol a személyes előadás varázsában és a kölcsönös kommunikáció közvetlenebb formájában. Az oktatóterem atmoszférája jobban ráhangolhat az előadásra fókuszálni.

Online képzés előnyei

A tantermi képzésekkel ellentétben az oktatás online kapcsolat segítségével zajlik, de azonos módon valós időben. Tehát az online képzés keretében élő közvetítésben veszel részt, ahol lehetőséged van kérdezni az oktatótól. Nagy előnye ennek a képzési lehetőségnek, hogy megspórolhatod vele az időigényes közlekedést, illetve a saját otthonod kényelmét élvezheted az órák alatt.

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

Türelmes, szakképzett oktatók

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a képzésen résztvevőink igényeit és a munkaerőpiac folyamatosan változó elvárásait. Ennek köszönhetően oktatóink számára is megadjuk a támogatást, hogy számodra is a legtöbbet nyújthassák.

Innovatív oktatás

A jelenlegi oktatási platformok komoly átalakuláson mentek át az elmúlt években. Büszkén kijelenthetjük, hogy mind a tantermi, mind az online oktatásban nyújtott minőségünk a legkorszerűbb szemléletek és igények mentén fejlődik.

Profi eszközök

Átadható tudásunk mellett a technikai eszközök használatában is megteszünk mindent, hogy profi minőséget biztosítsuk számodra és képzéseinken való részvételed problémamentes és élvezetes legyen.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

Van lehetőség részletfizetésre?

Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

Hogyan kell fizetni a részleteket?

A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

Mennyire gyakorlatias a képzés?

Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 450 Ft/óra.