Gépírás pedagógusoknak

A digitális világban a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a pedagógusok és a felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező, a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak is megtanulják a tízujjas vakírás technikáját, ezáltal elősegítve a minél produktívabb munkavégzést (pl.: elektronikus napló kitöltése, prezentáció szövegének begépelése, feljegyzések és jegyzőkönyvek elkészítése, tanmenetek és óravázlatok gyors és hibátlan legépelése stb.).
 

Gépírás pedagógusoknak időpontok

Jelenleg nincs meghirdetett időpont, de ide kattintva tudod jelezni felénk, hogy szívesen részt vennél ezen a képzésen.
44.000 Ft

Gépírás pedagógusoknak alapadatai

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Gépírás pedagógusoknak
 • Nyilvántartásba vételi szám: A/9602/2019
 • Tanfolyam óraszáma: 40 óra
 • Tanfolyam végét igazoló dokumentum: tanúsítvány
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

A tanfolyam megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: egyetemi vagy főiskolai tanári diploma, vagy pedagógus munkakör betöltésére jogosító szakképzettség
 • Szakmai végzettség: nem feltétel
Kártyás fizetési módok
Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is.

Részletek

Kedvezményeink
 • RUANDER KLUB – kedvezmény – 10%
 • Álláskereső – kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%

Gépírás pedagógusoknak részletes tematika

A gépírás alapjai

A tízujjas vakírás jelentőségének megismerése. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet kialakításának lehetőségei. A helyes kéz- és testtartás megismerése, ujj- és kézgyakorlatok megtanulása. Az alaptartás kialakítása és az alaptartás betűinek (asdf jklé) megtanulása. A szóköz billentyű és az Enter billentyű helyes leütéstechnikával történő írása. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat- és szógyakorlatok írásával érjük el.

A betűbillentyűk, a javító billentyű, a vessző, a pont és a kötőjel írása

A betűbillentyűk, a javító billentyű, a vessző, a pont és a kötőjel írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A betűtanulás sorrendje az alábbiak szerint történik. Az i betű, az m betű, az r betű, a vessző, a v betű, az o betű, a pont és a nagybetűk, a g betű, a p betű, az e betű, az u betű, a t betű, az ő betű, a z betű, az á betű, az n betű, a c betű, a h betű, az y betű, a w betű, a b betű, a q betű, az ö betű, az x betű, az ó betű, az ü betű, a kötőjel, az í betű, az ú betű, az ű betű. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat-, szó- és mondatgyakorlatok, idegen szavak írásával érjük el.

A számok írása

A páratlan számok (1, 3, 5, 7, 9) és a páros számok (0, 2, 4, 6, 8) írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A számok írásának tanulásakor nem a numerikus billentyűzetet használjuk, hanem a legfelső sorban lévő számsort. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat- és szógyakorlatok írásával érjük el.

Az írásjelek írása

A kérdőjel, a kettőspont, az idézőjel, a felkiáltójel, a kezdő és befejező zárójel írásának elsajátítása helyes leütéstechnikával. A helyes mozdulatok berögződését módszeres mozdulat-, szó- és mondatgyakorlatok írásával érjük el.

Sebességfokozás

Sebességfokozás összefüggő szöveg másolásával és feldolgozásával. A sebességfokozás az alábbi metodika szerint történik: nehéz betűkapcsolatok írása, gyakori betűkapcsolatok írása, gyakori szavak írása, rövid szavak írása, hosszú szavak írása, gyakori toldalékok írása, gyakori szókapcsolatok írása.

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.

Miért gyere hozzánk

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

 • Türelmes, szakképzett oktatók

  Nem csak az oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező tanároktól tanulhatsz, de a szakmájukban kiváló szakemberek is, így naprakész tudással rendelkeznek az adott témakörökben.

 • Innovatív oktatás

  Sok iparágról elmondhatjuk, hogy gyorsan fejlődik, de a leggyorsabban az informatika. A Ruandernél ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóinktól a lehető legfrissebb, és legmagasabb minőségű tudást sajátíthasd el.

 • Profi eszközök

  Minden egyes tantermünkben modern eszközökkel találkozhatsz, amelyek teljes mértékig megfelelnek a kor követelményeinek. Továbbá a termek légkondicionáltak és minden tanulást segítő eszközzel felszereltek.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

 • Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

  Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

 • Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

  Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

 • Van lehetőség részletfizetésre?

  Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

 • Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

  Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

 • Hogyan kell fizetni a részleteket?

  A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

 • Mennyire gyakorlatias a képzés?

  Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád-híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 265 Ft/óra.

Tanfolyam helyszíne

Ügyfélszolgálat

 • Ügyfélfogadás, beiratkozás
  H-P: 09:00-16:00

Elérhetőségeink