Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium)

Az 1 órás webináriumon, ahol betekintést nyerhettek a mesterséges intelligencia világába és annak számos alkalmazási lehetőségébe. Ebben az 1 órában olyan témaköröket járunk körül, mint a mesterséges intelligencia alapjai és fogalmak, a promptolás és annak gyakorlati alkalmazása, valamint hogyan segíthet az MI a mindennapi munkavégzésben.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy miként formálja át az MI a marketing világát, hogyan segítheti a tartalom, kép és videószerkesztést, valamint az ezzel járó kreatív lehetőségeket. Emellett feltárjuk a jogi és adatvédelmi kockázatokat, amelyeket az MI alkalmazása hordoz magában.

Nevesítjük azokat a területeket, ahol már most is jelentős szerepet játszik az MI, és milyen irányokat vetít előre a jövő.

Készüljetek egy izgalmas és informatív órára, amelyben mélyebb betekintést nyerhetsz a mesterséges intelligencia világába, annak alkalmazási lehetőségeibe, valamint az előnyöket és kihívásokat egyaránt megismerheted!

Ha tetszett a webinárium, várunk a mesteréges intellgiencia használatához kapcsolodó képzésünkön,, ami egy 3 napos gyakorlatorientált képzés, amelyen tovább mélyítheted a tudásod az MI terültén: https://www.ruander.hu/mesterseges-intelligencia-kepzes.html

 

Foglalj helyet nálunk

Képzéseinket modern és kényelmes környezetben élvezheted.

Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium) időpontjai

Jelenleg nincs meghirdetett időpont, de ide kattintva tudod jelezni felénk, hogy szívesen részt vennél ezen a képzésen.
4.9 Kiváló 317 vélemény

Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium) alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium)
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium) megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: nem feltétel

Kártyás fizetési módok

 • MasterCard, Maestro
 • Visa, Visa Electron
 • Union Pay
 • V Pay
 • OTP Bank

 

Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is, amennyiben a képzési idő meghaladja az 1 hónapot.

Ezt a lehetőséget minden résztvevőnek biztosítjuk.

Kedvezményeink

 • RUANDER KLUB kedvezmény – 10%
 • Álláskereső kedvezmény – 10%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%Részletek >

Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium) címszavakban

Mesterséges intelligencia alapok, fogalmak.
Mi az a promptolás és mire használhatod?
Milyen területen tudja segíteni a munkádat az MI?
Marketing és a mesterséges intelligencia:
tartalom, kép és videószerkesztési lehetőségek
65430Jogi és adatvédelmi kockázatok
Mely területeken használják már most és mit hoz a jövő?
 • Mesterséges intelligencia alapok, fogalmak.
 • Mi az a promptolás és mire használhatod?
 • Milyen területen tudja segíteni a munkádat az MI?
 • Marketing és a mesterséges intelligencia: tartalom, kép és videószerkesztési lehetőségek
 • Jogi és adatvédelmi kockázatok
 • Mely területeken használják már most MI-t és mit hoz a jövő?

Kinek ajánljuk?

Mesterséges intelligencia használata (ingyenes webinárium) tanfolyamunkat neked ajánljuk, ha:


 • szeretnéd megérteni és alkalmazni a MI által kínált lehetőségeket a mindennapi és a szakmai életben,
 • új karrierutat keresel, vagy jelenlegi munkádban szeretnéd kibővíteni a készségeidet és versenyképesebbé válni a digitalizáció korában.

Miért gyere hozzánk

Résztvevői elégedettség mellett további 3 érv szól mellettünk

Rugalmas ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel támogatnak, hogy a legjobb döntést hozhasd meg. Az igényeidre és céljaidra legmegfelelőbb képzést fogjuk csak javasolni számodra. Képzéseink között számos egymásra épülés segíti, hogy a kezdeti tudásodnak megfelelő lépcsőről indulva juss a csúcsra.

Napi tevékenység mellett is

Időpontjaink szervezésénél figyelembe vesszük, hogy munka vagy iskolai tevékenység mellett is elvégezhetőek legyenek hétköznapi és hétvégi időbeosztás szerint. A tantermi képzések mellett az online szervezés is nagy segítségedre lehet, hogy megspórold az utazással járó időt és fáradtságot.

Prémium képzések neked

Gyakorlatorientált képzéseink keretében igyekszünk az optimális óraszámok mellett a maximumot nyújtani neked úgy, hogy pénztárcabarát legyen számodra. Részlefizetési konstrukciókkal, képzési hitel lehetőséggel és igénybe vehető kedvezményekkel támogatunk céljaid elérésében.

Tantermi képzés előnyei

A hagyományosan megszokott módon iskolánkban megtartott órákon vehetsz részt. A képzés ideje alatt személyesen tudsz kérdezni a képzésen résztvevő oktatótól. Ennek a képzési formának akkor van előnye számodra, ha jobban bízol a személyes előadás varázsában és a kölcsönös kommunikáció közvetlenebb formájában. Az oktatóterem atmoszférája jobban ráhangolhat az előadásra fókuszálni.

Online képzés előnyei

A tantermi képzésekkel ellentétben az oktatás online kapcsolat segítségével zajlik, de azonos módon valós időben. Tehát az online képzés keretében élő közvetítésben veszel részt, ahol lehetőséged van kérdezni az oktatótól. Nagy előnye ennek a képzési lehetőségnek, hogy megspórolhatod vele az időigényes közlekedést, illetve a saját otthonod kényelmét élvezheted az órák alatt.

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

Türelmes, szakképzett oktatók

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a képzésen résztvevőink igényeit és a munkaerőpiac folyamatosan változó elvárásait. Ennek köszönhetően oktatóink számára is megadjuk a támogatást, hogy számodra is a legtöbbet nyújthassák.

Innovatív oktatás

A jelenlegi oktatási platformok komoly átalakuláson mentek át az elmúlt években. Büszkén kijelenthetjük, hogy mind a tantermi, mind az online oktatásban nyújtott minőségünk a legkorszerűbb szemléletek és igények mentén fejlődik.

Profi eszközök

Átadható tudásunk mellett a technikai eszközök használatában is megteszünk mindent, hogy profi minőséget biztosítsuk számodra és képzéseinken való részvételed problémamentes és élvezetes legyen.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

Van lehetőség részletfizetésre?

Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

Hogyan kell fizetni a részleteket?

A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

Mennyire gyakorlatias a képzés?

Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 450 Ft/óra.