Nyugdíjszakértő alap képzés tanfolyam

A képzésen megismerheted a mai magyar nyugdíjrendszer alapjait, a nyugdíjszámítás módszertanát, és azokat a praktikákat, melyekkel tudatosan lehet optimalizálni az államtól kapott ellátás mértékét. Ezekkel az ismeretekkel hatékonyan és hitelesen tudsz ügyfeleidnek ebben a témakörben tájékoztatást és segítséget nyújtani. Magánemberként tudatosan tudsz hatni a magasabb ellátásra és az ismeretek elsajátítása után olyan ellátásokat is tudsz igényelni, melyekről elképzelhető, hogy nem is hallottál még.

 

Nyugdíjszakértő alap képzés időpontjai

Jelenleg nincs meghirdetett időpont, de ide kattintva tudod jelezni felénk, hogy szívesen részt vennél ezen a képzésen.

Nyugdíjszakértő alap képzés alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Nyugdíjszakértő alap képzés
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

Nyugdíjszakértő alap képzés megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: nem feltétel

Kártyás fizetési módok

 • MasterCard, Maestro
 • Visa, Visa Electron
 • Union Pay
 • V Pay
 • OTP Bank

 

Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is, amennyiben a képzési idő meghaladja az 1 hónapot.

Ezt a lehetőséget minden résztvevőnek biztosítjuk.

Kedvezményeink

 • RUANDER KLUB kedvezmény – 10%
 • Álláskereső kedvezmény – 10%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%

Részletek >

Nyugdíjszakértő alap képzés címszavakban

Szolgálati idő, nyugdíjjogosultság, átlagbér, nyugdíjrendszer fenntarthatósága, nyugdíjtervezés, nyugdíjszakértő

Mire leszel képes?

A tanfolyamnak köszönhetően megismered:

Tudatosan és legálisan maximalizálni az állami rendszertől kapott ellátások mértékét. Hatékonyabban értékesíteni nyugdíjcélú megtakarításokat.

Kinek ajánljuk?

Nyugdíjszakértő alap képzésunkat neked ajánljuk, ha:

 • Akik biztosítónál, független közvetítőnél dolgoznak és nyugdíjbiztosításokat értékesítenek

 • Hitelintézetnél dolgoznak és NYESZ számlát közvetítenek

 • Bárkinek, akik a pénzügyi-biztosítási-tőkepiaci területen nyugdíjcélú megtakarításokat értékesítenek

 • Magánszemélyként szeretnének tisztában lenni a magyarországi nyugdíjrendszer működésével

 • Cégvezetőknek, HR munkatársaknak

 • Újságíróknak, akik nyugdíj témában publikálnak

Nyugdíjszakértő alap képzés részletes tematika

- A mai magyar nyugdíjrendszer: ki és milyen feltételekkel jogosult ma öregségi, korkedvezményes, özvegyi nyugdíjra, rokkant ellátásra korhatár előtt vagy korhatár betöltése után?

- Mi a szülői nyugdíj és ki jogosult rá?

- A nyugdíjszámítás módszertana: hogyan számítják a nyugdíjakat?

- Hogyan lehet hatni a leendő nyugdíj összegére, milyen tényezők, ellentmondások érvényesülnek?

- Lehet-e tudatosan tervezni a leendő nyugdíj összegét?

- Lehetséges rövidebb szolgálati idővel magasabb nyugdíjra jogosult valaki?

- A nyugdíjszámítás anomáliái: mely idők és mely jövedelmek számítanak bele a majdani nyugdíjunkba? Hogyan lehet hatni ezekre, milyen megoldások léteznek a leendő nyugdíjunk maximalizálására?

- Az ellátások igénylésének kardinális kérdései, a nyilvántartásban szereplő adatok egyeztetésének buktatói

- A nyugdíj igénylés és a kötelező adategyeztetés adminisztratív szabályai: helyzetek, amelyekre érdemes figyelni vagy elkerülni az eljárások során. Az igénylés optimális kezdő napja. A nyilvántartásból hiányzó adatok pótlásának módja. Mikor nem érdemes pótolni azokat?

- Érdemes-e pótolni a kimaradt szolgálati időt?

- Az állami nyugdíjrendszer jövőbeni finanszírozhatóságának kulcskérdései. Az állami nyugdíjrendszer fenntarthatóságának dilemmái.

- Milyen kihívásokkal küzdenek a nyugdíjrendszerek? Melyek a magyar rendszer problémái?

- Milyen tendenciák várhatóak a magyar nyugdíjrendszerrel kapcsolatosan?

Miért gyere hozzánk

Résztvevői elégedettség mellett további 3 érv szól mellettünk

Rugalmas ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel támogatnak, hogy a legjobb döntést hozhasd meg. Az igényeidre és céljaidra legmegfelelőbb képzést fogjuk csak javasolni számodra. Képzéseink között számos egymásra épülés segíti, hogy a kezdeti tudásodnak megfelelő lépcsőről indulva juss a csúcsra.

Napi tevékenység mellett is

Időpontjaink szervezésénél figyelembe vesszük, hogy munka vagy iskolai tevékenység mellett is elvégezhetőek legyenek hétköznapi és hétvégi időbeosztás szerint. A tantermi képzések mellett az online szervezés is nagy segítségedre lehet, hogy megspórold az utazással járó időt és fáradtságot.

Prémium képzések neked

Gyakorlatorientált képzéseink keretében igyekszünk az optimális óraszámok mellett a maximumot nyújtani neked úgy, hogy pénztárcabarát legyen számodra. Részlefizetési konstrukciókkal, képzési hitel lehetőséggel és igénybe vehető kedvezményekkel támogatunk céljaid elérésében.

Tantermi képzés előnyei

A hagyományosan megszokott módon iskolánkban megtartott órákon vehetsz részt. A képzés ideje alatt személyesen tudsz kérdezni a képzésen résztvevő oktatótól. Ennek a képzési formának akkor van előnye számodra, ha jobban bízol a személyes előadás varázsában és a kölcsönös kommunikáció közvetlenebb formájában. Az oktatóterem atmoszférája jobban ráhangolhat az előadásra fókuszálni.

Online képzés előnyei

A tantermi képzésekkel ellentétben az oktatás online kapcsolat segítségével zajlik, de azonos módon valós időben. Tehát az online képzés keretében élő közvetítésben veszel részt, ahol lehetőséged van kérdezni az oktatótól. Nagy előnye ennek a képzési lehetőségnek, hogy megspórolhatod vele az időigényes közlekedést, illetve a saját otthonod kényelmét élvezheted az órák alatt.

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

Türelmes, szakképzett oktatók

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a képzésen résztvevőink igényeit és a munkaerőpiac folyamatosan változó elvárásait. Ennek köszönhetően oktatóink számára is megadjuk a támogatást, hogy számodra is a legtöbbet nyújthassák.

Innovatív oktatás

A jelenlegi oktatási platformok komoly átalakuláson mentek át az elmúlt években. Büszkén kijelenthetjük, hogy mind a tantermi, mind az online oktatásban nyújtott minőségünk a legkorszerűbb szemléletek és igények mentén fejlődik.

Profi eszközök

Átadható tudásunk mellett a technikai eszközök használatában is megteszünk mindent, hogy profi minőséget biztosítsuk számodra és képzéseinken való részvételed problémamentes és élvezetes legyen.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

Van lehetőség részletfizetésre?

Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

Hogyan kell fizetni a részleteket?

A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

Mennyire gyakorlatias a képzés?

Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 450 Ft/óra.