Rólunk

A RUANDER egy olyan Felnőttképzési engedéllyel rendelkező Oktatási Intézmény, amely a vállalkozások és szervezetek elsősorban informatikai igényeinek és céljainak hatékony és magas szintű megvalósítását tűzte ki céljául. Oktatóink szakirányú diplomával, nemzetközi minősítésekkel, oktatási, felnőttképzési gyakorlattal rendelkező szakemberek. Fő profilunk a céges, csoportos képzések megvalósítása, tantermi, vagy kihelyezett formában Magyarország teljes területén.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Oktatás
  • 1.1.Informatika: Informatikai oktatások a végfelhasználó képzésektől a mérnöki szintig. Oktatásaink a legmodernebb és leghatékonyabb nemzetközi módszertanok alapján kerül lebonyolításra. A szervezeti igények alapján a modulrendszerű tematikákból összeállítjuk és lebonyolítjuk az vállalat informatikai stratégiai céljainak legmegfelelőbb oktatást, az ország bármely területén. Az oktatáshoz szükséges mobil hardvereket, szoftvereket szükség esetén tudjuk biztosítani.

  • 1.2.Hatósági képzések
   Pénzügyi, biztosításközvetítő és tőkepiaci hatósági képzések és vizsgák. Ingyenes vizsga teszt felületet biztosítunk a résztvevőknek.


  • 1.3.Vezetőképző tanfolyamok és tréningek: vezetői, értékesítési, ügyfélszolgálati tréningek személyre szabott, egyedi tematikával. Csapatépítő tréningek lebonyolítása, több éves tapasztalattal.

  • 1.4.Szakképesítések:
   Államilag elismert informatikai szakképesítések, melyek sikeres teljesítésével képesítő bizonyítvány szerezhető, elsősorban új szakmát tanulni vágyó résztvevőink részére.

OKTATÁS

Képzési megoldások

Online képzések:
Felhasználóbarát, könnyen kezelhető oktatási felületünk használatával akár az otthon kényelméből végezhető képzési forma. A tanfolyami alkalmak élőben zajlanak, kifejezetten online oktatási felületen dolgozó oktatóval.


Tantermi képzések:
Oktatóközpontunk modern felszereltségű informatikai tantermeiben 12 főtől 30 főig tartott képzések. Klimatizált termeink projektorral, ssd-vel szerelt gépparkkal, fehér táblával és szélessávú internettel támogatják az órákat.

Kihelyezett képzések
Az oktatás a cég telephelyén zajlik, így a résztvevők a megszokott környezetben és gépparkon sajátíthatják el a kívánt képzés anyagát. Az időbeosztás teljesen rugalmas, alakítva a résztvevők munkaidejéhez. Igény esetén, a képzés céljának egyeztetése után előzetes szintfelmérő feladatok segítségével egyéni tematikát készítünk.


RUANDER OKTATÁSI KFT.

Cím: 1139 Budapest Frangepán utca 3.
Telefon: 06 1 4500-110
Fax: 06 1 4500-111
Email:

 

Ügyfélfogadás, beiratkozás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-16:00

Adószám:
22983752-2-41
Bankszámlaszám: 11704007-20254548
IBAN: HU85 1170 4007 2025 4548 0000 0000 (OTP Bank)
Nyilvántartásba vételi szám: E-000069/2013
Nyilvántartási szám: B/2020/000001
Engedélyszám: E/2020/000212

Miért gyere hozzánk

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

 • Türelmes, szakképzett oktatók

  Nem csak az oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező tanároktól tanulhatsz, de a szakmájukban kiváló szakemberek is, így naprakész tudással rendelkeznek az adott témakörökben.

 • Innovatív oktatás

  Sok iparágról elmondhatjuk, hogy gyorsan fejlődik, de a leggyorsabban az informatika. A Ruandernél ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóinktól a lehető legfrissebb, és legmagasabb minőségű tudást sajátíthasd el.

 • Profi eszközök

  Minden egyes tantermünkben modern eszközökkel találkozhatsz, amelyek teljes mértékig megfelelnek a kor követelményeinek. Továbbá a termek légkondicionáltak és minden tanulást segítő eszközzel felszereltek.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

 • Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

  Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

 • Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

  Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

 • Van lehetőség részletfizetésre?

  Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

 • Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

  Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

 • Hogyan kell fizetni a részleteket?

  A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

 • Mennyire gyakorlatias a képzés?

  Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád-híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 265 Ft/óra.

Tanfolyam helyszíne

 • Címünk
  1139 Budapest,
  Frangepán utca 3. (1. emelet)

Ügyfélszolgálat

 • Ügyfélfogadás, beiratkozás
  H-P: 09:00-16:00

Elérhetőségeink