1139 Budapest

Váci út 99.

2018.09.02.

09:00

6 Előadó

5 előadás

100 hely

Regisztrálj online!
Kezdés:
múlva!

Szakmai nyílt nap

A szakmai nap keretében a résztvevők megismerkedhetnek a RUANDER Oktatóközpontban 2018. szeptemberében induló OKJ-s képzésekkel és az azok által kínált szakmai lehetőségekkel, kihívásokkal. Röviden átnézzük az összes tematikát, hogy az egyes modulok mit fednek le, milyen záródolgozatok születtek eddig, illetve ezzel kapcsolatban milyen követelményeknek kell megfelelni. Bemutatjuk továbbá, hogy milyen sikersztorik voltak az eddigi tanfolyamainkon.

Állófogadás

A rendezvény rövidebb szüneteiben kávét, üdítőt, illetve ebédszünetben szendvics ebédet biztosítunk.

Délelőtti programok
 • 9:00 - 9:45 - Informatikai Rendszerüzemeltető

  Ferencz Attila és Széll Sándor előadása

 • 9:45 – 10:30 - Szoftverfejlesztő Alap

  Kis Balázs és Czigléczky Gábor előadása

 • 10:30 – 10:45 - Kávészünet

  Kávészünet

 • 10:45 – 11:15 - Haladó Szoftverfejlesztő

  Kis Balázs és Fehér Róbert előadása

 • 11:15 – 12:00 - Kiadványszerkesztő

  Németh Katalin és Korcz Attila előadása

Délutáni programok
 • Speaker 4
  12:00 – 12:45 - Ebédszünet

  Ebédszünet

 • Speaker 5
  12:45 – 13:30 - Gazdasági Informatikus

  Ferencz Attila és Czigléczky Gábor előadása

 • Speaker 6
  13:30 – 14:30 - Kérdések és válaszok

  Az összes oktató résztvételével

 • 14:30 – 14:45 - Kávészünet

  Kávészünet

 • 14:45 – 15:00 - Nyeremény sorsolás – eredményhirdetés

  Rendezvény záró eseménye

Nyereményjáték

Minden résztvevő, aki a szakmai napon megjelenik, 1 db 20 000 Ft-os tanfolyami kupont kap, melyet a RUANDER Oktatóközpontnál 2018-ban induló OKJ-s képzéseken tud felhasználni.

A rendezvény összes résztvevője megjelenésével automatikusan regisztrál a tanfolyami nyereményjátékra, melynek keretében 1 db 50%-os, illetve 1 db 30%-os tanfolyami kupont sorsolunk ki. A kupont a RUANDER Oktatóközpontnál induló OKJ-s tanfolyamokon tudja felhasználni. A kedvezmények nem összevonhatóak!

A résztvevők az előadássorozat alatt egy logikai kvíz helyes kitöltésével tudnak regisztrálni a fődíj nyereményjátékára.

Főnyereményeink:

 • 1 db Samsung Galaxy J7 okostelefon,
 • 1 db Microsoft XBOX One 1T játékkonzol + PlayerUnknown's Battlegrounds játék,
 • 1 db Acer Aspire 5 notebook.

Szoftverfejlesztő

Az információs rendszerek elterjedésével és fontosságának növekedésével egyértelműen megnőtt az igény az olyan szakemberek iránt, akik ezeknek a rendszereknek a minél kényelmesebb és optimálisabb szoftveres kialakításában tudnak segíteni. A szoftverfejlesztő munkája során a szoftver rendszereket megtervezi, lefejleszti, majd teszteli, hogy megfelelően működnek-e. Így biztosítva azt, hogy a produktum kielégítse a megrendelő igényeit.

Kiadványszerkesztő

Mindenki tisztában van vele, hogy a látvány fontos az élet minden területén. Nincs ez másképpen egy nyomtatvánnyal, kiadvánnyal sem. A tartalom mellett nagyon fontos, hogy a megjelenés a tartalomhoz illeszkedjen és stílusos legyen. A kiadványszerkesztő a különböző digitális tervezési és szerkesztési lehetőségeket maximálisan kihasználva hoz létre olyan kiadványokat, brosúrákat, képeket, molinókat, amelyek lenyűgözik a nézőt.

Gazdasági informatikus

A világ egyik legnagyobb hajtókereke a gazdaság. Az informatika széleskörű elterjedésével pedig egyértelművé vált, hogy a gazdasági folyamatok kezelését is a digitális világban kell megoldani. Így válik könnyen elérhetővé és hatékonnyá a gazdasági ügyintézés. A gazdasági informatikus a különböző irodai programok, vállalatirányítási rendszerek, gazdasági elemző és kontrolláló szoftverek üzemeltetését, karbantartását, konfigurálását látja el, hogy minden folyamat gördülékenyen fusson.

Informatikai rendszerüzemeltető

A mai informatika alapja a mindent behálózó internet, illetve az ahhoz kapcsolódó további hálózatok. Ezeknek a hálózatoknak a biztonságos és stabil működése mára létfontosságúvá vált, hiszen szinte minden kommunikáció, információközlés ezeken a hálózatokon keresztül zajlik. A rendszergazda feladata, hogy ezeket a rendszereket kiépítse, majd karbantartsa, hogy azok nonstop a felhasználók rendelkezésére álljanak.

Jegy tartalmazza

1990 Ft
 • 5 előadás
 • 2 kávészünet
 • 1 ebédszünet
 • Nyereményjáték
 • Lehetőség a főnyeremény megnyerésére

Regisztráció a szakmai nyílt napra

Loft Eventsben kerül megrendezésre a Ruander Oktatóközpont által megszervezett esemény.

Házigazda: Ruander Oktatási Kft.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 99.
Weboldal: www.ruander.hu
E-mail cím: info@ruander.hu
Telefonszám: 06-1-4500-110