1139 Budapest

Forgách utca 4.

2020.08.30 Vasárnap

09:00 - 16:00

120 hely

Regisztrálj online! Aki kimarad, lemarad!
Kezdés:
múlva!

Ne maradj le a szakmádról!

Bye Bye OKJ:

Szakmai nyílt nap

A szakmai nap keretében a résztvevők megismerkedhetnek a RUANDER Oktatóközpontban 2020-ban induló szakmai képzésekkel és az azok által kínált szakmai lehetőségekkel, kihívásokkal. Mindezek mellett részletezzük, hogy az új OKJ-s rendszerrel milyen változások mennek végbe.

Röviden ismertetjük a szakmai tanfolyamok tematikáját, azt hogy, milyen csomagokat kínálunk a tanulni vágyóknak, illetve milyen követelményeknek kell megfelelni a tanfolyamok során. Továbbá elmondjuk a lehetőségeket, sikersztorikat is.

Rendezvényünkről kép- és hangfelvétel készül.

Állófogadás

A rendezvény szünetében kávét, üdítőt, illetve szendvicseket biztosítunk.

Nyereményjáték

Minden résztvevőt, aki szakmai napunkra ellátogat 1 db 10%-os tanfolyami kuponnal lepjük meg, ami akár 49900 Ft-os kedvezményt is jelenthet a tanfolyam árából. A kedvezmény a RUANDER Oktatóközpontnál induló képzéseken használható fel 2020. október 31-ig.

A rendezvény összes résztvevője egy logikai kvíz helyes kitöltésével részt vehet az alábbi nyeremények sorsolásán:

1. díj
30%-os kupon +
HUAWEI Watch GT 2 46mm Sport fekete

2. díj
25%-os kupon +
JBL Flip 5 fekete

3. díj
20%-os kupon +
SANDISK Ultra Loop 128GB USB 3.0 Ezüst

A nyereményjáték keretében kisorsolt kuponok (30%, 25%, 20%) 2020. december 31-ig válthatók be a RUANDER Oktatóközpontnál induló képzéseken.

Programozó

Az információs rendszerek elterjedésével és fontosságuk növekedésével egyértelműen megnőtt az igény az olyan szakemberek iránt, akik ezeknek a rendszereknek a minél kényelmesebb és optimálisabb szoftveres kialakításában tudnak segíteni. A programozóként ezeket a rendszereket fejlesztheted le és üzemeltetheted, hogy minden tökéletesen működjön.

Web

A webfejlesztés a kétezres évek egyik legnagyobb sláger szakmája. Nem véletlen, hiszen 2000 után a legtöbb rendszer már a webre költözött. A webfejlesztő ezeket a rendszereket fejleszti, design-olja és tartja karban, hogy a webes rendszerek mindenkinek mindig elérhetők legyenek. Válaszd webes képzéseinket, ha szeretnél egy modern, siker szakmában elhelyezkedni.

OKJ

Az OKJ (Országos Képzési Jegyzék) az NSZFH (Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal) által kerettantervbe foglalt, államilag elismert képzéseket fedi le. Mi, a RUANDER-nél arra törekszünk, hogy a kerettanterv alapján a lehető legszélesebb tudással rendelkező szakembereket képezzünk ki, akik államilag elismert bizonyítvánnyal kerülnek ki a munkaerőpiacra. Az új OKJ-s rendszer bevezetésével elindult a visszaszámlálás! Idén lehet utoljára a régi rendszer szerint egy év alatt OKJ-s szakmát szerezni!

Jegy tartalmazza

1990 Ft
  • Előadás sorozat
  • Kávészünet + állófogadás
  • Részvétel a nyereményjátékon
  • Garantált 10% kedvezmény

Regisztráció a szakmai nyílt napra

Loft Events rendezvényteremben kerül megrendezésre az általunk megszervezett esemény.

Házigazda: Ruander Oktatási Kft.
Cím: 1139. Forgách utca 4. - Loft Events
Weboldal: www.ruander.hu
E-mail cím: info@ruander.hu
Telefonszám: 06-1-4500-110