Segítünk, hogy többszörösen is megtérüljön leendő befektetésed.

Segítünk, hogy többszörösen is megtérüljön leendő befektetésed.

Amennyiben valaki rendelkezik minimális megtakarítással és azon töri a fejét, hogy mibe fektesse a pénzét úgy, hogy az valóban meg is térüljön, akkor mutatjuk a szerintünk legbiztosabb lehetőséget. Ne aggódj, semmi MLM és ehhez hasonló “holnapra gazdag és boldog is leszel egyszerre” nem vár rád lejjebb. Amit mi mutatunk, az egy bevált, időigényes út, amit végigjárva többszörösen megtérülhet a befektetett időd és pénzed.

 

Amennyiben valaki befektetést keres, számos opció közül választhat. Lehetőség van kötvényeket és részvényeket vásárolni, nagyobb megtakarítás esetén akár ingatlanba is fektetni. Persze ezen kívül számtalan lehetőség van, amelyek közül választani lehet. Ezekkel a befektetésekkel 2 probléma van:

 • kockázatosak, azaz fennáll a veszélye annak, hogy a megtakarított pénzünket elveszíthetjük.

 • rendkívül alacsony hozamra számíthatunk, ha nem szeretnénk nagy kockázatnak kitenni vagyonunkat.

 

Na de akkor mibe fektessünk pár százezer forintnyi megtakarítást? Nos, a válasz lehet, hogy kissé meglepő lesz: oktatásba és önfejlesztésbe. Ezután pedig jöhet a kérdés. 

 

Mégis hogyan fog megtérülni az a pénz, amit “befektettem” néhány tanfolyamba és oktatóanyagba?

 

Úgy, hogy számos olyan képzésen vehetsz részt, olyan tudásra tehetsz szert, amelyet napjainkban nagyon könnyen lehet értékesíteni. Amennyiben kreatív szemlélettel vagy megáldva, akkor elvégezhetsz egy grafikai képzést, ahol megtanulhatod a különböző szoftverek kezelését és azt,  hogyan tudsz arculatot tervezni. Megtanulhatsz weboldalakat készíteni vagy adatbázisokat kezelni. Ha inkább analitikus gondolkodású vagy és nem riadsz meg a számoktól, akkor nyugodtan vágj bele egy programozói képzésbe, ugyanis napjainkban egyre nagyobb kereslet van a minőségi tudást birtokló informatikai szakemberekre. 

 

Itt szögezzük le, hogy ez a 200-300 ezer forintos befektetés nem 1-2 hónap alatt fog megtérülni.  Rá kell szánni az időt, be kell fektetni az energiát is, hogy elsajátítsd a megfelelő képességeket és kellő rutint szerezz ahhoz, hogy értékesíteni tudd a megtanultakat. Amennyiben időt és energiát áldoztál rá, választanod kell az alábbi 3 út közül:

 • Egy olyan állást keresel, ahol kamatoztathatod a megszerzett tudást. Például egy kezdő programozó fizetése 300-400 000 forint körül indul. (Természetesen vannak eltérések a különböző cégek között.)

 • Saját vállalkozást indítasz. Igen. Az online világnak köszönhetően Te is könnyedén létre tudod hozni a saját kis vállalkozásodat, ahol amellett, hogy a magad ura vagy, még jóval magasabb jövedelemre is számíthatsz, ha beindul a business. (Ez egy kicsit hosszabb és több energiát igénylő út, de ne feledd, hogy az út végén sokkal több is várhat rád.)

 • Másodállásban fogod értékesíteni a tudásod. Ez is egy abszolút járható út, ahol könnyedén megtöbbszörözhető a befektetett megtakarításod. (Itt lassabb a megtérülés, de ha szeretnél biztosra menni és lépésről lépésre haladni, akkor ez lehet a Te utad.)

 

Most már  tudod, hogy milyen út áll előtted, már csak azt kellene tudni, hogy mi lesz az a konkrét oktatóanyag, amely mellett letesszük a voksunkat. Sajnos az a rossz hírünk van, hogy ezt nem tudjuk helyetted eldönteni. Viszont tudunk adni pár tippet arra, hogy milyen tanfolyamba érdemes belevágni, ha van egy kis felesleges megtakarításod.

 

Nézzük tehát a képzéseket, amelyek a legjobban megtérülhetnek:

 • Webdesigner képzés neked való, ha szeretnél olyan weboldalakat létrehozni, amelyek nem csak neked, de a nagyérdeműnek is elnyeri a tetszését.

 • Webfejlesztő tanfolyamra akkor jelentkezz, ha nem félsz belemerülni a programozás rejtelmeibe.

 • Wordpress tanfolyam egy viszonylag könnyen fogyasztható képzés, ugyanis nem kell fejest ugrani a programozásba, ráadásul ez egy nagyon népszerű megoldás napjainkban weboldal készítésre.

 • Kiadványszerkesztőként számos lehetőség nyílik meg előtted, ugyanis a képzés végeztével rendelkezni fogsz a Photoshop, Illustrator és Indesign nevű szoftverek ismeretével.

 • Irodai tanfolyamaink közül az ECDL-t emeljük ki, ugyanis ez egy komplex számítógép-kezelői tanfolyam, amelyet elvégezve és még egy-két tanfolyammal kiegészítve könnyedén válhat belőled akár egy virtuális asszisztens is.

 • Programozás alapjai képzésünket kombinálva a Java, C# vagy a C++ tanfolyammal igen ütőképes tudásra tehetsz szert.

 • Az SQL és MYSQL tanfolyamon is olyan értékes ismeretek birtokába juthatsz, amelyeket később kamatoztatva akár meg is többszörözheted a befektetett megtakarításod.

 • Rendszergazdaként szinte kapkodni fognak utánad a munkáltatók, ugyanis egyre nagyobb szükség van rendszergazdákra.

 • Videoszerkesztő és After Effects tanfolyamunk akkor lehet tökéletes számodra, ha professzionálisan szeretnél mozgóképekkel foglalkozni. 

 • Hatósági képzéseink elvégzését követően is könnyedén elhelyezkedhetsz, hiszen az ott található képzések garantálják a befektetett összeged megtérülését.

 • Szoftverfejlesztő tanfolyamunk után könnyedén el tudsz helyezkedni, hiszen növekvő kerelselt van a minőségi tudással rendelkező szakemberekre. Összegezve, hogy többszörösen is megtérüljön a befektetésed:

 1. Válassz egy szakterületet, amelyben elmélyíted tudásod!

 2. Szerezd be a szükséges tanfolyamot, videóanyagot, könyvet!

 3. Gyakorolj és gyakorolj még többet!

 4. Döntsd el, hogy alkalmazottként, vállalkozóként vagy másodállásban fogsz továbblépni!

 5. Fejleszd magad még tovább, hogy komplex tudást birtokolj!

 6. Élvezd a befektetett összeged gyümölcsét, élj egy jobb életet!

 

Amennyiben eldöntötted, hogy készen állsz befektetni a megtakarításod, akkor nézz szét induló képzéseink között, majd jelentkezz online!

 

Képzéseink

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Instagram Linkedin