A sikeres vizsga kulcsa

A sikeres vizsga kulcsa

Készülj fel velünk hatósági vizsgádra és hozd ki a maximumot magadból!

Felkészítő tesztrendszerünkben a biztosítási, pénzügyi és tőkepiaci hatósági képzésekhez tartozó hatósági vizsgák kérdéseit tudod végig nézni úgy, hogy közben akár magyarázatokat is kaphatsz az egyes válaszokhoz.

Elsők a piacon
Elsők a piacon Elsők a piacon

RÓLUNK

Elsők a piacon

Az ország legnagyobb MNB hatósági vizsgaintézménye vagyunk, 20 éves múlttal a hátunk mögött. Bízd ránk vizsgáidat, és csak nálunk kapható vizsgagaranciánkkal biztosítjuk, hogy elsőre átmész a vizsgán. Tapasztalt oktatóink és modern tananyagaink segítenek abban, hogy hatékonyan felkészülj, és magabiztosan vághass neki a vizsgának.

Sikeres vizsga 5000+ Sikeres vizsga

Ruander - A sikeres vizsga alapja

Ők is

Minket választottak

Vizsgaszimuláció

Sokan idegesek vagyunk a vizsgák előtt, de a vizsgaszimulációval elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A szimuláció révén gyakorolhatjuk a valódi vizsga felépítését, időzítését és kérdéseinek típusait. Ezen felül a szimuláció révén megtapasztaljuk a valódi vizsga hangulatát, amely segítséget nyújthat az idegeskedés és a stressz kezelésében. A vizsgaszimuláció továbbá lehetővé teszi, hogy felkészültségünket felmérjük és az alapján javítsunk a hiányosságainkon.

Vizsgaszimuláció
Vizsgaszimuláció
Folyamatos frissítés
Folyamatos frissítés

Folyamatos frissítés

Időszakosan a törvényi változások és a gazdasági helyzet is indokolttá teszi, hogy a kérdéseket az MNB aktualizálja. A nálunk elérhető hatósági vizsgák kérdéssora megegyezik az MNB által hivatalosan publikált kérdésbankkal.

Frissítéseket mindig előre bejelentjük, és az első időponttól kezdve biztosítjuk a legújabb kérdéssorokat és magyarázatokat. Mindezt extra költségek nélkül biztosítjuk minden regisztrált felhasználónk számára.

Havidíjas szolgáltatás

A tesztrendszerünk ingyenesen elérhető szolgáltatásokkal rendelkezik, de ha szükséged van extra funkciókra, mint például a magyarázatok vagy a vizsgagarancia, akkor csomagjaink havidíjas szolgáltatás keretében érhetőek el.

Tudjuk, hogy mindenki máshogy tanul, ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a vizsgafelkészülési igényekhez. Programunk lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy szabadon választhassák ki gyakorlási intervallumait és módjait, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal készülhessenek fel a hatósági vizsgára.

Havidíjas szolgáltatás
Havidíjas szolgáltatás
Magyarázatok a kérdésekhez
Magyarázatok a kérdésekhez

Magyarázatok a kérdésekhez

A hatósági vizsgafelkészítő programunkban minden megválaszolt kérdéshez hozzáadunk egy rövid szakértői magyarázatot. A magyarázatok nem csak azt mutatják be, hogy miért az adott válasz a helyes, hanem azt is elmagyarázzák, miért helytelen a többi. Ez különösen hasznos lehet olyan kérdéseknél, ahol a válaszok csekély különbségeket mutatnak.

Vizsgagarancia

Mivel tesztfelületünkön minden kérdés magyarázattal elérhető és vizsgaszimulációt is lehet korlátlan számban indítani, így aki az összes kérdést helyesen megválaszolja és legalább egy vizsgaszimulációt sikeresen teljesít az a megfelelő csomag választása esetén vizsgagaranciára lesz jogosult, melyet a RUANDER Oktatóközpont által szervezett vizsgán vehet igénybe.

A vizsgagarancia birtokában, ha valamilyen okból kifolyólag mégsem sikerülne az első vizsga, akkor térítésmentesen jelentkezhetsz a következő alkalomra.*

*A vizsgagarancia további érvényesítési feltételeit az ÁSZF-ben találhatod.

Vizsgagarancia
Vizsgagarancia
Ingyenes próba
Ingyenes próba

Ingyenes próba

A rendszer korlátozott funkcionalitás mellett kipróbálható ingyenesen is. Ez jó lehet, ha még nem vagy biztos, hogy erre neked szükséged van és megnézheted a tesztrendszer felületét.

Regisztrálj most!

Nézz bele!

Ezért érdemes kipróbálnod

Profi szakértői segítség a pótvizsga árának feléért

Ha unod, vagy nincs időd órákon át könyvek és jegyzetek felett görnyedni esténként szóról szóra bemagolni az anyagot, akkor van egy jó hírünk számodra. Fejlesztettünk neked egy szuper oktató felületet, ahol egyszerűen, sallangok nélkül, önmagadat tesztelve játékosan készülhetsz fel a vizsgádra. Extra+ csomagunkat választva pedig még vizsgagarancia segítségünket is igénybe veheted. Erről részletesebben itt olvashatsz.

  • Vizsgaszimuláció
  • Magyarázatok a kérdésekhez (Extra és Extra+ csomagokban)
  • Vizsgagarancia (Extra+ csomagban)
  • Ingyenes próba

Vélemények

Rólunk mondták