Videoszerkesztő tanfolyam

Videoszerkesztő tanfolyam

Videoszerkesztő tanfolyam

59.000 Ft 54.000 Ft

Óraszám: 24 óra

Rövid leírás

Videovágás Adobe Premiere-rel

Videovágó tanfolyamunkat olyan cégeknek és magánszemélyeknek – azaz bárkinek – ajánljuk, akik honlapjukat figyelemfelkeltő imagevideoval akarják érdekesebbé tenni vagy személyes emlékeiket szeretnék végre DVD-n tudni.

A tanfolyam során először importáljuk a digitális kamera anyagát és megismerjük a legfontosabb videoformátumokat.
Ezután következik a vágás az Adobe Premiere Pro szoftverrel. Bemutatjuk az eszköztárat, a klipvágás folyamatát, bevezetjük a feliratok animációjába, az állóképek importálásába, és a blendék alkalmazási eseteivel is foglalkozunk.
A megfelelő szín– és tónuskorrekció beállításával is foglalkozunk, mert a kis kamerák anyagán lényegesen javíthat.
Végül exportáljuk az anyagot: a hordozó lehet DVD vagy akár egy internetes szerver.

A résztvevők készre vághatják a saját felvételeiket, de szükség esetén dolgozhatnak a szerverünkön lévő anyagból is. Iskolánkban minden résztvevő számára munkaállomást biztosítunk, de lehet dolgozni saját laptopon is.

Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

196.000 Ft 169.000 Ft

Óraszám: 182 óra

Rövid leírás

Alapoktól a csúcsra! Akár így is jellemezhetnénk képzésünket, melyben lehetőséged nyílik megszerezni a tudást,  a weboldalak programozásának alapjaitól indulva egészen a komoly szaktudást igénylő CMS rendszerek menedzseléséig. A kurzus folyamán megtanítjuk neked a HTML és a CSS alapjait, melyek fontos kiegészítői a képzés gerincét jelentő PHP és MYSQL programnyelveknek. Betekintést nyerhetsz a Photoshop grafikus világába, hogy ezután elkészíthesd, saját dinamikus vagy statikus weboldalad arculatát, mely lehet webshop, blog, fórum, vagy mindez együtt is akár!

Webfejlesztő

A képzés célja, hogy magabiztos szaktudást szerezz a jelenlegi erős piaci helyzetben, ezért a tananyag szerves részét képezi a nyílt forráskódú Joomla tartalomkezelő rendszer bemutatása, mely napjaink egyik legnépszerűbb weblapkészítő rendszere.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • Statikus weboldalak készítésére kisvállalkozások számára
  • Dinamikus weboldalak készítésére komoly cégmegbízásokhoz
  • Alapszintű Webdesign munkák kivitelezésére, mely segíti az önálló munkát
  • Webprogramozás magabiztos haladó szintű használatára

After Effects tanfolyam

After Effects tanfolyam

After Effects tanfolyam

69.000 Ft 59.000 Ft

Óraszám: 40 óra

Rövid leírás

Az Adobe After Effects egy olyan animációs és posztprodukciós szoftver, amelyet speciális vizuális effektek készítésére fejlesztettek ki. Képzeljük el, hogy a Photoshop funkcióit egy időegyenes mentén terjesztjük ki, ezáltal lehetővé téve az összes paraméter animációját. A szoftver felhasználható a filmes-videós utómunkálatokban, készíthető vele animáció vektor- vagy pixelgrafikai elemekből és megállja a helyét a 3D-s környezetben is.

Ha valaki már jártas Photoshopban vagy Illustratorban, akkor már csak egy lépésre van attól, hogy hatásos – akár realisztikus igényű – animációkat készítsen. A Creative Suite-ben való integrációja miatt a legtöbb DVD-kiadvány animált menüje mögött is leggyakrabban ez a szoftver áll.

A több mint 100 beépített szűrő, ill. ezek kombinációja segítségével bármilyen, moziból ismert effektet elkészíthetünk. A mozgáskövetés (motion tracking) által – akár kézből felvett – videóinkba teljesen hihetően illeszthetünk be más elemeket. Az integrált Knoll kulcsoló (keying) által tisztán le tudjuk választani bluescreen előtt felvett színészeinket. Virtuális karaktereinkbe pedig az új bábeszközzel tudunk rendkívül gyorsan életet lehelni. A rengeteg előgyártott template által könnyen, gyorsan készíthetünk pl. hatásos tipoanimációkat. És nagyon sok intelligens teljesítménynövelő funkció segíti, hogy mindez igazán intuitívan elérhető legyen.

Az After Effects-szel való játékban tehát mindenki bedobhatja addig elsajátított összes kreatív képességét: a kézi vagy digitális festés-rajzolást, a fotográfiát, a videózást, a sound-designt, akár még programozói képességeit is, mert a szoftvernek még egy saját kis script nyelve is van.

 


Ajánljuk:

-  Illusztrátoroknak, akik TV-grafikai, webes vagy DVD-s prezentációkra vállalkoznak
-  3D-modellezőknek és animátoroknak, akik realisztikusabb látványokra törekednek
-  Továbbá bárkinek, aki didaktikai vagy üzleti célú prezentációkat akar készíteni, és már elege van a „fénykép-balról-jobbra” típusú animációkból.

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.