Videoszerkesztő tanfolyam

Videoszerkesztő tanfolyam

Videoszerkesztő tanfolyam

59.000 Ft 54.000 Ft

Óraszám: 24 óra

Rövid leírás

Videovágás Adobe Premiere-rel

Videovágó tanfolyamunkat olyan cégeknek és magánszemélyeknek – azaz bárkinek – ajánljuk, akik honlapjukat figyelemfelkeltő imagevideoval akarják érdekesebbé tenni vagy személyes emlékeiket szeretnék végre DVD-n tudni.

A tanfolyam során először importáljuk a digitális kamera anyagát és megismerjük a legfontosabb videoformátumokat.
Ezután következik a vágás az Adobe Premiere Pro szoftverrel. Bemutatjuk az eszköztárat, a klipvágás folyamatát, bevezetjük a feliratok animációjába, az állóképek importálásába, és a blendék alkalmazási eseteivel is foglalkozunk.
A megfelelő szín– és tónuskorrekció beállításával is foglalkozunk, mert a kis kamerák anyagán lényegesen javíthat.
Végül exportáljuk az anyagot: a hordozó lehet DVD vagy akár egy internetes szerver.

A résztvevők készre vághatják a saját felvételeiket, de szükség esetén dolgozhatnak a szerverünkön lévő anyagból is. Iskolánkban minden résztvevő számára munkaállomást biztosítunk, de lehet dolgozni saját laptopon is.

Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

196.000 Ft 169.000 Ft

Óraszám: 182 óra

Rövid leírás

Alapoktól a csúcsra! Akár így is jellemezhetnénk képzésünket, melyben lehetőséged nyílik megszerezni a tudást,  a weboldalak programozásának alapjaitól indulva egészen a komoly szaktudást igénylő CMS rendszerek menedzseléséig. A kurzus folyamán megtanítjuk neked a HTML és a CSS alapjait, melyek fontos kiegészítői a képzés gerincét jelentő PHP és MYSQL programnyelveknek. Betekintést nyerhetsz a Photoshop grafikus világába, hogy ezután elkészíthesd, saját dinamikus vagy statikus weboldalad arculatát, mely lehet webshop, blog, fórum, vagy mindez együtt is akár!

Webfejlesztő

A képzés célja, hogy magabiztos szaktudást szerezz a jelenlegi erős piaci helyzetben, ezért a tananyag szerves részét képezi a nyílt forráskódú Joomla tartalomkezelő rendszer bemutatása, mely napjaink egyik legnépszerűbb weblapkészítő rendszere.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • Statikus weboldalak készítésére kisvállalkozások számára
  • Dinamikus weboldalak készítésére komoly cégmegbízásokhoz
  • Alapszintű Webdesign munkák kivitelezésére, mely segíti az önálló munkát
  • Webprogramozás magabiztos haladó szintű használatára

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.