Adatbázis-kezelés

Oracle DBA I. Tanfolyam

A tanfolyami résztvevők megismerkednek az Oracle adatbázis-kezelő szerkezetével, működésével és üzemeltetésével.
Ma az Oracle a világ vezető adatbázis-kezelője, rengeteg cég adatbázisa ezzel a rendszerrel működik, pl.: index.hu, vatera.hu, amazon.com, NAV, Országgyűlés Hivatala, bankok.
Ezeket a rendszereket üzemeltetni kell, ehhez nyújt segítséget ez a tanfolyam.

Képzés díja:
159.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Oracle DBA I. Tanfolyam adatlapjára ››

Oracle DBA II. Tanfolyam

Megismertetni a hallgatókat az Oracle 12c adatbázis kezelő nagyvállalati szegmensébe tervezett nagy megbízhatóságú és teljesítményű valós klaszteres megoldásával, melynek keretében telepítik és megismerkednek az működési elemeivel, valamint betekintést nyernek az adatbázisok optimalizálásába, ill. a biztonságos mentések megtervezésébe.

Képzés díja:
125.906 Ft+áfa (159.900 Ft)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Oracle DBA II. Tanfolyam adatlapjára ››

MSSQL tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek egy MSSQL 2008 Server alapú adatkezelési infrastruktúra üzemeltetéséhez szükséges legfontosabb feladatok végrehajtási lehetőségeivel, a telepítéstől, az adatbázisok létrehozásán keresztül, a mentési infrastruktúra kialakításán át a jelentéskészítésig bezárólag. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek adminisztrálni és önállóan üzemeltetni egy MSSQL 2008 alapú adatbázis-infrastruktúrát.

Szükséges előismeret: Microsoft Windows felhasználói ismeretek, gyakorlata, Adatbázis elméleti ismeretek birtoklása javasolt.

Képzés díja:
77.953 Ft+áfa (99.000 Ft)

Tovább a(z) MSSQL tanfolyam adatlapjára ››

PL/SQL

Az Oracle adatbázis-kezelő, bankokban, kormányzatnál és legnagyobb vállalatok népszerű adatbázis-kezelője. Ennek az adatbázis-kezelőnek a programozási nyelve a PL/SQL.
A tanfolyam elvégzése után képesek lesznek a résztvevők ezen a nyelven középszinten programozni. Érteni fogják az Oracle adatbázis-kezelő folyamatait és meglátják, hogy érdemes az adatbázisban is programokat írni.

Képzés díja:
94.409 Ft+áfa (119.900 Ft)

Tovább a(z) PL/SQL adatlapjára ››

SQL Oracle alapokon

Napjaink adatbázis-kezelői egy nyelvet beszélnek: az SQL -t. Ezt a tanfolyamot ajánljuk fejlesztőknek, tervezőknek és mindenkinek, aki adatbázis-kezeléssel foglalkozik. Mindezt egy olyan adatbázis-kezelő szoftveren, amely a legnépszerűbb a nagyvállalati, kormányzati környezetben.
A tanfolyam elvégzése után képesek lesznek a résztvevők összetett elemzéseket futtatni SQL nyelven,vezetői riportokat futtatni, előrejelzéseket készíteni a meglévő adatokból.

Képzés díja:
94.409 Ft+áfa (119.900 Ft)
Képesítés:
látogatási igazolás

Tovább a(z) SQL Oracle alapokon adatlapjára ››