Grafikai - Kiadványszerkesztő tanfolyamok

Grafikai - Kiadványszerkesztõ tanfolyamok

Kiadványszerkesztő tanfolyam

A tanfolyam tartalmazza a Photoshop, az Illustrator és az InDesign tanfolyamok teljes tematikáját, így egy teljeskörű képzést nyújt, ami lefedi a képszerkesztés és a nyomdai előkészületek alapjait. A tanfolyamot jó szívvel ajánljuk azoknak, akiknek nem csak egy-egy modulra van szükségük egy-egy speciális feladat ellátásához, hanem egészében szeretnék megismerni az Adobe programcsomagot, és a képek szerkesztésétől szeretnének eljutni a teljes kiadvány nyomtatásáig.


Képzés díja:
108.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Kiadványszerkesztő tanfolyam adatlapjára ››

Photoshop tanfolyam

Az újságokban, a weboldalakon és az utcákon is rengeteg képpel, fotóval találkozhatunk. A közösségi média felületeit is aktívan használjuk, ahol azért néha-néha nem lenne rossz, ha szép fotókat tudnánk feltölteni. Ezért sokan keresnek valamilyen megoldást, hogy a vágyaiknak megfelelő fotók készülhessenek el. Így sokan a Photoshopot hívják segítségül, mint talán a legelterjedtebb képszerkesztő programot. A tanfolyam során megtanulják a program használatát, alapvető funkcióit, így képessé válnak szűrők beállítására, a retusálásra vagy a rétegműveletekre. Egy modern grafikus vagy blogger számára elengedhetetlen feltétel az, hogy készségszinten használja a Photoshopot, így ezt a tudást megszerezheti a tanfolyamon.

Képzés díja:
49.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Photoshop tanfolyam adatlapjára ››

Illustrator tanfolyam

Egy adott ponton túl már sajnos a Photoshop is eléri a korlátait, így a megoldandó feladatot más úton kell teljesíteni. Egy logó, egy arculat megtervezése és kivitelezése precíz munkát igényel, amihez a pixelgrafika nem minden esetben nyújt elegendő támogatást, ekkor jön a képbe a vektorgrafika, az Illustrator révén. A tanfolyam során megtanulják a programot használni, megismerkednek a különböző funkciókkal, mint például a rajzolóeszközök, betűtípusok, effektek, speciális kitöltések. A képzés során a fentebb említetteken kívül tervezhetnek plakátot, szórólapot vagy akár ikonokat is. A biztos alaptudás birtokában pedig szabadon érvényesülhet a kreativitásuk.

Képzés díja:
49.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Illustrator tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben az Adobe Illustrator-ról ››

Indesign tanfolyam

Ha képszerkesztés, akkor Photoshop. Ha arculattervezés, akkor Illustrator. De mi a helyzet abban az esetben, ha már megvannak a képek, megvan az arculat és a szöveg, de még nem állt össze az egész szóróanyag? Ekkor vesszük az InDesign nevű programot, amivel a korábbi anyagokat tudjuk úgy összeállítani, hogy abból egy teljes kiadvány születhessen. A tanfolyam során elsajátítják a kiadványszerkesztés alapelveit, megtanulják a tartalmak elhelyezésének a módját, és elsajátítják azt a tudást, amivel több száz oldalas dokumentumokat is el tudnak készíteni. A képzés során áttekintik azokat a beállítási, szerkesztési lehetőségeket is, amelyekkel az elkészült munkákat nyomdába küldhetjük, hogy utána kézzelfoghatóvá váljon a kiadvány.

Képzés díja:
49.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Indesign tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben az Adobe InDesign-ról ››