ÜNNEPI
NYITVATARTÁS
2018.12.20-tól 2019.01.01-ig
A fenti időszakban az oktatás szünetel és ügyfélszolgálatunk zárva tart.
Kellemes ünnepeket kívánunk!

Grafikai - Kiadványszerkesztő tanfolyamok

Grafikai - Kiadványszerkesztõ tanfolyamok

Kiadványszerkesztő tanfolyam

A kiadványszerkesztő tanfolyamon a résztvevők elsajátítják egy komplett kiadvány grafikai, illetve nyomdai előkészítését.

A tanfolyam a nyomdakész anyagok elkészítéséhez nélkülözhetetlen nyomdai alapismeretek elsajátításával, az alapvető színtannal, nyomdai technológiák megismerésével kezdődik, majd a kiadványok szerkesztése során használt nyomdai jelek tudatos alkalmazásával zárul.

A kiadványszerkesztés szerves részét képezi a kiadványban használatos képek szerkesztése, méretre alakítása, korrekciója. A képszerkesztést az Adobe Photoshop program megismerése és használatának elsajátítása teszi lehetővé a résztvevők számára.

A meglévő nyomdai ismereteket alkalmazva egy kiadvány elkészítéséhez további grafikai programok használata szükséges, ide tartoznak vektorgrafikus tervező, rajzoló programok. A legelterjedtebb az Adobe Illustrator.
A résztvevő a kurzus során megismeri a vektor- és pixelgrafika lényegi különbségeit. Részletes betekintést nyer egy professzionális vektorgrafikus program működésébe (Adobe Illustrator), a számítógépes rajzolás, szerkesztés és alkotás rejtelmeibe.

Továbbá a gyakorlatorientált oktatásnak köszönhetően a résztvevő elsajátítja az alapvető ismereteket, megtapasztalja a legelterjedtebb hibák javításának lehetőségeit, illetve ismeretei kiterjednek majd a bonyolultabb problémák rutinos megoldásaira.

Az eddigi ismereteket keretbe foglalva a tanfolyam utolsó részében a résztvevő a fenti programokkal előkészített grafikákat, fotókat, képeket felhasználva az Adobe Indesign kiadványszerkesztő programmal nyomdakész termékeket, kiadványokat szerkeszt. A résztvevő a program használatának során elsajátítja a kiadványszerkesztés területén használatos technikákat, megismerkedik a kiadványok egyéni és szabványoknak megfelelő beállításaival. A tipográfiai ismeretek birtokában maga alakíthatja ki a saját, vagy a leendő megrendelője stílusának megfelelő szöveges elrendezéseket. Az alapvető szövegszerkesztési funkcióinak ismeretében könnyen boldogul a program kezelője hosszabb kiadványok, könyvek elkészítésében.

Képzés díja:
108.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Kiadványszerkesztő tanfolyam adatlapjára ››

Photoshop tanfolyam

Az Adobe Photoshop a világ legjobb és legprofesszionálisabb képszerkesztő alkalmazása, a digitális képfeldolgozás és képalkotás elengedhetetlen eszköze, mely révén pontos és magas színvonalú munkák kivitelezhetők. Napjainkra fotósok, webdesignerek, grafikusok és kiadványszerkesztők legkedveltebb, leggyakrabban használt programjává vált, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének hasonló területen dolgozni – hiszen ehhez elengedhetetlen egy professzionális pixelgrafikus program elsajátítása.

Tanfolyamunkon a résztvevők megismerhetik a digitális képfeldolgozás alapjait, a Photoshop által kínált képszerkesztési és retusálási lehetőségeket, „trükköket”.

A tanfolyam végére elsajátíthatják mindazt az ismeretanyagot, melynek segítségével önállóan képessé válnak grafikai anyagok nyomdai előkészítésére, weboldalakra való optimalizálására, a megfelelő felbontások, színrendszerek és képkorrekciók alkalmazásával.

Képzés díja:
45.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Photoshop tanfolyam adatlapjára ››

Illustrator tanfolyam

Napjaink vezető vektorgrafikus szoftverének ismerete alapvető követelmény egy számítógépes grafikával foglalkozó szakember számára. Legyen szó nyomdai vagy webes tartalmakról. Az Illustrator mindig jó segítséget nyújt.

A tanfolyamon a résztvevők megismerik a vektorgrafikus rajzolást és ezzel párhuzamosan a program kezelését. Az alapoktól, a fejlett beállításokig mindent részletesen végigveszünk. Végül a nyomdai és webes export lehetőségekkel zárjuk a tanfolyamot. A tanfolyamhoz két gyakorlati feladat is társul.

Képzés díja:
45.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Illustrator tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben az Adobe Illustrator-ról ››

Indesign tanfolyam

A tanfolyam során résztvevőink megismerkednek az egyik legkorszerűbb professzionális kiadványszerkesztő program használatával. Megtanulják a nyomdai előkészítés szabályait, és képesek lesznek nyomdakész anyagokat előállítani, legyen szó egy egyszerű szórólapról, vagy akár egy többoldalas kiadványról.

Képzés díja:
45.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Indesign tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben az Adobe InDesign-ról ››