Grafikai - Kiadványszerkesztő tanfolyamok

Grafikai - Kiadványszerkesztõ tanfolyamok

Kiadványszerkesztő tanfolyam

Ezen a képzésen három fő program kezelését tanulhatod meg profi szinten.

Az Adobe által fejlesztett Photoshop, Illustrator valamint Indesign lesz segítségedre, hogy fantasztikus dolgokat hozz létre akár a semmiből.

Itt megtanulod, hogyan hozz létre egy kiadványt a gondolat létrejöttétől a tervezésen át egészen a folyamat végéig.

A moduloknak köszönhetően számos pozíció betöltésére leszel képes a tanfolyam elvégzését követően.

Az elméleti tudás mellett kiemelt figyelmet fordítunk a feladatok gyakorlati elmélyítésére is. Ennek köszönhető önállóan is képes leszel létrehozni káprázatos anyagokat rövid idő alatt.

Tanulj meg mindent a kiadványszerkesztésről!


Képzés díja:
108.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Kiadványszerkesztő tanfolyam adatlapjára ››

Photoshop tanfolyam

A Photoshop segítségével képes leszel létrehozni és átalakítani bármilyen képet. Használd a képzelőerőd és hozz létre káprázatos dolgokat és nyűgözd le a nagyközönséget!

Nem számít, hogy hobbiból vagy egy új munka vágya miatt szeretnél foglalkozni a Photoshoppal, mi segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból és a  képekből.

A 21. században az online felületeken megjelenő tartalom nagy része képekből és grafikai elemekből áll, ezért számos munkához elengedhetetlen, hogy megfelelően kezeljük például a Photoshopot, mint legelterjedtebb grafikai programot.

Ha érdekel a marketing világa, vagy szeretnél egy profi blogot kezdeni olyan képekkel, amelyek szinte megszólalnak, akkor a Photoshop számodra is rengeteg előnyt tud nyújtani.

A Ruandernél az oktatások kifejezetten gyakorlatorientáltak, és a cél az, hogy a megfelelő tudás birtokában a lehető legkreatívabb oldalad segítségével hozz létre olyan képeket, amik többet mondanak ezer szónál.

Válaszd a számodra megfelelő képzést és fejlődj velünk!

Képzés díja:
49.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Photoshop tanfolyam adatlapjára ››

Illustrator tanfolyam

Az Illustrator leggyakrabban a webes felületek ikonjain, illetve a könyv- és csomagolástervezés során kerül elő.

Ezzel a vektorgrafikus programmal bármikor képes leszel létrehozni bármilyen logót, webes grafikát, névjegykártyát vagy csomagolás designt, tehát egy teljes arculatot.

Tökéletesen kidolgozott tipográfia vár, amivel lenyűgözheted a nagyközönséget és feldobhatod a designt.

Mint ahogy a többi Adobe programnál, úgy itt is igaz, hogy professzionális és teljesítmény orientált az alkalmazás, amelynek kezelését lépésről lépésre megbeszéljük.

Tervezz designt könnyedén az Illustratorral!

Képzés díja:
49.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Illustrator tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben az Adobe Illustrator-ról ››

Indesign tanfolyam

Ahhoz, hogy figyelemfelkeltő lapelrendezést alakíts ki, legyen szó offline vagy online felületről, az egyik leginkább megfelelő szoftver erre a célra az Adobe Indesign.

Röviden bármit megtervezhetsz vele, ami nyomtatásra kerül. Legyen az brosúra, szórólap, poszter vagy könyv, az Indesign a lehető legjobb választás, ha minőségi munkát szeretnél végezni a kiadványokkal.

Amennyiben digitális kiadványokkal foglalkozol, ott is remekül tudod kamatoztatni ezt a tudást. Olyan anyagokat készíthetsz, melyek könnyedén magukra vonják a figyelmet, hiszen látványosak, könnyen áttekinthetőek és trendik.

Tanulj nálunk egyszerűen, kényelmesen!

Képzés díja:
49.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Indesign tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben az Adobe InDesign-ról ››