Multimédia tanfolyam

Videoszerkesztő tanfolyam

Videovágás Adobe Premiere-rel

Videovágó tanfolyamunkat olyan cégeknek és magánszemélyeknek – azaz bárkinek – ajánljuk, akik honlapjukat figyelemfelkeltő imagevideoval akarják érdekesebbé tenni vagy személyes emlékeiket szeretnék végre DVD-n tudni.

A tanfolyam során először importáljuk a digitális kamera anyagát és megismerjük a legfontosabb videoformátumokat.
Ezután következik a vágás az Adobe Premiere Pro szoftverrel. Bemutatjuk az eszköztárat, a klipvágás folyamatát, bevezetjük a feliratok animációjába, az állóképek importálásába, és a blendék alkalmazási eseteivel is foglalkozunk.
A megfelelő szín– és tónuskorrekció beállításával is foglalkozunk, mert a kis kamerák anyagán lényegesen javíthat.
Végül exportáljuk az anyagot: a hordozó lehet DVD vagy akár egy internetes szerver.

A résztvevők készre vághatják a saját felvételeiket, de szükség esetén dolgozhatnak a szerverünkön lévő anyagból is. Iskolánkban minden résztvevő számára munkaállomást biztosítunk, de lehet dolgozni saját laptopon is.

Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Videoszerkesztő tanfolyam adatlapjára ››

After Effects tanfolyam

Az Adobe After Effects egy olyan animációs és posztprodukciós szoftver, amelyet speciális vizuális effektek készítésére fejlesztettek ki. Képzeljük el, hogy a Photoshop funkcióit egy időegyenes mentén terjesztjük ki, ezáltal lehetővé téve az összes paraméter animációját. A szoftver felhasználható a filmes-videós utómunkálatokban, készíthető vele animáció vektor- vagy pixelgrafikai elemekből és megállja a helyét a 3D-s környezetben is.

Ha valaki már jártas Photoshopban vagy Illustratorban, akkor már csak egy lépésre van attól, hogy hatásos – akár realisztikus igényű – animációkat készítsen. A Creative Suite-ben való integrációja miatt a legtöbb DVD-kiadvány animált menüje mögött is leggyakrabban ez a szoftver áll.

A több mint 100 beépített szűrő, ill. ezek kombinációja segítségével bármilyen, moziból ismert effektet elkészíthetünk. A mozgáskövetés (motion tracking) által – akár kézből felvett – videóinkba teljesen hihetően illeszthetünk be más elemeket. Az integrált Knoll kulcsoló (keying) által tisztán le tudjuk választani bluescreen előtt felvett színészeinket. Virtuális karaktereinkbe pedig az új bábeszközzel tudunk rendkívül gyorsan életet lehelni. A rengeteg előgyártott template által könnyen, gyorsan készíthetünk pl. hatásos tipoanimációkat. És nagyon sok intelligens teljesítménynövelő funkció segíti, hogy mindez igazán intuitívan elérhető legyen.

Az After Effects-szel való játékban tehát mindenki bedobhatja addig elsajátított összes kreatív képességét: a kézi vagy digitális festés-rajzolást, a fotográfiát, a videózást, a sound-designt, akár még programozói képességeit is, mert a szoftvernek még egy saját kis script nyelve is van.

 


Ajánljuk:

-  Illusztrátoroknak, akik TV-grafikai, webes vagy DVD-s prezentációkra vállalkoznak
-  3D-modellezőknek és animátoroknak, akik realisztikusabb látványokra törekednek
-  Továbbá bárkinek, aki didaktikai vagy üzleti célú prezentációkat akar készíteni, és már elege van a „fénykép-balról-jobbra” típusú animációkból.

Képzés díja:
89.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) After Effects tanfolyam adatlapjára ››