Kedvezmények

Oktatóközpontunkban az alábbi kedvezmények vehetők igénybe az informatika képzésekre:
(hatósági képzéseinkre nem tudjátok ezeket a kedvezményeket igénybe venni.)

RUANDER KLUB kedvezmény – 10% (magánszemélyek és cégek részére)
Visszatérő résztvevőink vehetik igénybe, akik már legalább egy tanfolyamot elvégeztek nálunk úgy, hogy nincs fennálló képzési díj tartozásuk.

Álláskereső kedvezmény – 10% (magánszemélyek részére)
Az álláskeresők az általuk választott képzés részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez a képzés indulásakor is érvényes álláskereső kiskönyv bemutatása szükséges, melyet a Munkaügyi Központ állít ki.

Diákkedvezmény – 10% (magánszemélyek részére)
A diákok az általuk választott képzés részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez a jelentkező érvényes nappali tagozatos diákigazolványa szükséges.

Kismama kedvezmény – 10% (magánszemélyek részére)
A kismamák az általuk választott képzés részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez bármilyen okirat megfelel, amely igazolja, hogy a jelentkező GYES-en, GYED-en van (például határozat, folyószámla-kivonat…).

Figyelem! A kedvezmények nem vonhatók össze!

Akciós képzések esetén a kedvezmények az eredeti árból vonódnak le, kivéve a 10%-os RUANDER Klub kedvezmény!

A BLACK FRIDAY-es akciós árak nem vonhatóak össze semmilyen kedvezménnyel!

Itt vagyunk

Az Árpád híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 450 Ft/óra.