Hálózati és rendszergazda képzések

Rendszergazda Tanfolyam

Rendszergazda tanfolyamunk célja, hogy a résztvevők képesek legyenek ellátni kis- és középvállatok rendszergazdai feladatait. Tevékenységi köreikbe tartozhat Windows és Linux alapú szerverek és kliens számítógépek telepítése, konfigurálása és a későbbi felügyelete, karbantartása.

Mivel az informatika világa sosem alszik, így folyamatosan fejlődésben van. Ennek érdekében képzéseinken a legfrissebb és használt technológiákat, fortélyokat sajátíthatják el a résztvevők.

Képzés díja:
120.000 Ft+áfa (152.400 Ft)
Képesítés:
látogatási igazolás

Tovább a(z) Rendszergazda Tanfolyam adatlapjára ››

Cisco CCNA tanfolyam

CISCO CCNA (ICND1+ICND2)

Hálózati alapismeretek kialakítása, Cisco hálózati eszközök ismerete, konfigurálási alapok elsajátítása, hálózati eszközök konfigurálása és menedzsmentje (CCNA)

Kinek ajánljuk

Ez a képzés a további Cisco képzések alapját képezi, így nagyon jó kiindulás a kezdő hálózati szakembereknek vagy azoknak, akik a Cisco területen még újak és az alapoktól szeretnék megismerni a Cisco hálózati technikákat, valamint eszközöket, esetleg már feladatuk a Cisco alapú számítógépes rendszerek üzemeltetése.

Az előzőeken kívül hasznos ismereteket ad a tanfolyam a karbantartással, értékesítéssel foglalkozók, valamint a konzulensek számára is.

A tanfolyam a Cisco ICND1 vizsgára is felkészít.

Az ICND2 (Interconnecting Cisco Network Devices) képzéssel és a megfelelő vizsgával együtt a Cisco Certified Network Associate (CCNA) vizsga szerezhető meg.

Képzés díja:
392.913 Ft+áfa (499.000 Ft)

Tovább a(z) Cisco CCNA tanfolyam adatlapjára ››

Cisco ICND1 tanfolyam

Tanfolyam célja

A résztvevőknek meg kell ismerni a jelenleg legelterjedtebben alkalmazott TCP/IP alapú hálózatok megvalósításának elméleti alapjait és gyakorlatot kell szerezni ebben a Cisco eszközök használatával. A tanfolyam végére a végzetteknek olyan mélységű hálózati elméleti és gyakorlati tudással kell rendelkezniük, hogy képesek lesznek kisebb méretű számítógépes hálózatok létrehozására, az eszközök konfigurálására, valamint a már működő hálózatok üzemeltetésére.

Az oktatás magyar nyelven történik, de a tanfolyam végén megszerezhető vizsga csak angol nyelven tehető le. Ezért alapfokú angol nyelvtudás szükséges (dokumentumok olvasása és megértése)

Képzés díja:
235.433 Ft+áfa (299.000 Ft)

Tovább a(z) Cisco ICND1 tanfolyam adatlapjára ››

Cisco ICND2 tanfolyam

Tanfolyam célja

Az oktatóközpont által indított tanfolyam a korábbi ICND1 tanfolyam folytatása. A tanfolyam keretében oktatásra kerül a Cisco útválasztó protokollok használata, switch alapú hálózatok kialakítása, VLAN-ok készítése, hozzáférési listák használata, az IPv6 technológia újdonságait. Szerepel az oktatásban a Frame Relay, VPN és VoIP technológiák alapszintű ismertetése is.

Ezt a képzést ajánljuk, minden kezdő hálózati  IT szakembernek  vagy azoknak, akik szeretnék a Cisco technológiákat, valamint eszközöket megismerni, esetleg a feladatuk ilyen rendszerek üzemeltetése.  A CCN tanfolyam minden további, magasabb szintű (pl. CCNP vagy CCNA Concentrations) tanfolyam sikeres elvégzésének az előfeltétele.

A tanfolyam a Cisco Certified Network Associate (CCNA) minősítés megszerzéséhez szükséges ICND2 vagy CCNA vizsgára is felkészít. A sikeres vizsga letételéhez a korábbi ICND1 tanfolyam ismeretanyaga is szükséges.

Az oktatás magyar nyelven történik, de a tanfolyam végén megszerezhető vizsga csak angol nyelven tehető le. Ezért alapfokú angol nyelvtudás szükséges (dokumentumok olvasása és megértése)

Képzés díja:
235.433 Ft+áfa (299.000 Ft)

Tovább a(z) Cisco ICND2 tanfolyam adatlapjára ››