Web tanfolyamok

Joomla tanfolyam - Webszerkesztõ Tanfolyam - Webprogramozó PHP Tanfolyam - Flash ActionScript Tanfolyam - Web Prémium Tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

Alapoktól a csúcsra! Akár így is jellemezhetnénk képzésünket, melyben lehetőséged nyílik megszerezni a tudást,  a weboldalak programozásának alapjaitól indulva egészen a komoly szaktudást igénylő CMS rendszerek menedzseléséig. A kurzus folyamán megtanítjuk neked a HTML és a CSS alapjait, melyek fontos kiegészítői a képzés gerincét jelentő PHP és MYSQL programnyelveknek. Betekintést nyerhetsz a Photoshop grafikus világába, hogy ezután elkészíthesd, saját dinamikus vagy statikus weboldalad arculatát, mely lehet webshop, blog, fórum, vagy mindez együtt is akár!

Webfejlesztő

A képzés célja, hogy magabiztos szaktudást szerezz a jelenlegi erős piaci helyzetben, ezért a tananyag szerves részét képezi a nyílt forráskódú Joomla tartalomkezelő rendszer bemutatása, mely napjaink egyik legnépszerűbb weblapkészítő rendszere.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Statikus weboldalak készítésére kisvállalkozások számára
 • Dinamikus weboldalak készítésére komoly cégmegbízásokhoz
 • Alapszintű Webdesign munkák kivitelezésére, mely segíti az önálló munkát
 • Webprogramozás magabiztos haladó szintű használatára
Képzés díja:
196.000 Ft (áfamentes) 169.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
kétnyelvű tanúsítvány

Tovább a(z) Webfejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

Webdesigner tanfolyam

WEBDESIGNER TANFOLYAM 2018

A weboldalkészítés az egyik leginterdiszciplinárisabb műfaj. Itt szerepet játszanak tartalomszerzői, vizuális (grafikus és interakciós design), valamint műszaki (programozói) kompetenciák. Ennek megfelelően az ágazatot marketingesek, designerek és coderek népesítik be. De nem lehet kijelenteni, hogy a nevezett aspektusok bármelyike garanciát jelentene egy weboldal sikerére, ahogyan azt sem, hogy bármelyik elhanyagolása nem jelentené egy projekt kudarcát ma, 2018-ban.

Ezen a tanfolyamon a weboldalkészítés grafikus megközelítése áll a középpontban.

Jó design akkor születik, amikor azt a tartalomnak megfelelően, a célcsoportot is figyelembe véve álmodja meg egy vizuális alapvetésű tervező. Az első látásra megkapó design jellemzően nem eszközök használata közben születik, hanem magától, legbelül: a zuhany alatt vagy a metrón bóbiskolva - így lehet független az alkotó technikai korlátaitól.

De mivel képernyőre alkotunk, a látványtervnek digitális formában kell elkészülnie. Az igazán lendületes munkát pedig a képszerkesztők rutinos használata biztosítja.

A weboldalkészítés trendjei hirtelen jönnek és gyorsan el is avulnak, de mindegyik trendből itt marad egy kicsi. Ezt a szerkesztőszoftverek is visszatükrözik. Tanfolyamunk anyaga egészen friss, kitérünk a legújabb eszközökre és technikákra, és hanyagoljuk, ami elavult.

Bevezetőül átismételjük a minden design alapköveinek számító tipográfiát, színtant, layout-elveket. Ezt követik a webspecifikus oldalszerkezetek, a webes koncepcionálás és a vázolás.

A tanfolyam gerincét alkotó gyakorlati órákon Photoshoppal, Illustratorral készítünk olyan oldalsablonokat, amelyekből használható weboldalak készülhetnek

Az ergonómiai tervezés főleg a lapon belüli elemeket érinti; azok elrendezését, a navigációs elemeket, az oldalsávok tartalmát, megjelenését, a tartalmi rész interaktív elemeit, az űrlapelemek megválasztását, megjelenésüket, a gombokat, a visszajelzéseket, és mindenféle modult (képváltó, stb).

Végül kibővítjük az oldalszerkezetekről szerzett ismereteinket. A ma elterjedt legkisebb és legnagyobb felbontású képernyők között a különbség majdnem 70-szeres (240×320-as telefon – 2880×1800-as asztali képernyő). A ma webdesignere csak akkor piacképes, ha látványtervei minden kijelzőt lefednek. A mobil-, tablet- és desktop-változatoknak nemcsak a tartalma és az elrendezése térhet el, hanem a viselkedése is. A Responsive webdesign területe ezen kívül érinti a képek és más médiumok méret-optimalizálását, valamint a táblázatok, űrlapok és egyéb modulok megjelenését is.

Ahhoz, hogy résztvevőink a későbbiekben böngészőben működő weboldalakat is készítsenek, áttekintjük az alapvető webtechnológiákat, és bepillantunk a Dreamweaver nevű vizuális szerkesztőbe.

Vizsgamunka: saját tervezésű weboldal 2 aloldallal, 3 szélességben, animált bannerrel

Képzés díja:
119.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Webdesigner tanfolyam adatlapjára ››

Webszerkesztő Tanfolyam

Szeretnél saját weblapot tervezni, de a programozás nem a te világod? Akkor Webszerkesztő tanfolyamunkat neked találták ki! Az Adobe Dreamweaver-nek köszönhetően neked csak össze kell állítani a számodra legmegfelelőbb félkész modulokból saját weblapod, melyekhez a mi szakértőink adják a megfelelő útmutatást! A Webszerkesztés kiegyensúlyozott ismereteket ad, mert a kurzus 72 órája alatt behatóan megismerkedhetsz az Adobe Photoshop varázslatos világának alapjaival, így továbbléphetsz az előre generált tartalmak korlátaiból!

Webszerkesztő Tanfolyam ..:: RUANDER Oktatóközpont ::.. Web tanfolyam - html tanfolyam - weblapkészítő tanfolyam - webtanfolyam - Weboldalkészítés - web tanfolyam

72 órás oktatási anyagunknak köszönhetően most lehetőséged nyílik megtapasztalni, hogy a Webszerkesztés már nemcsak a programozók privilégiuma lehet!

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Statikus weboldalak készítésére kisvállalkozások számára
 • Képek és Animációk létrehozására egyszerűbb Bannerek készítéséhez, weblapokhoz
 • Keresőoptimalizálás (SEO) alapismeretek
Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Webszerkesztő Tanfolyam adatlapjára ››

Webprogramozó tanfolyam

A Webprogramozó nem dizájnol, hanem cselekszik! Az informatikai szakma krémjének számító programozói ágazat képviselője lehetsz, ha részt veszel kurzusunkon! Ideje, hogy a HTML után, CSS, PHP, MYSQL, és Apache kifejezések is értelmet kapjanak az életedben, mert ha Webes programozói képzésünket választod, akkor bátran jelentheted majd ki oktatóinknak köszönhetően, én már tudom mi a siker kulcsa! Lépd át a határt és foglald el helyedet a professzionális szakprogramozók között egy folyamatosan fejlődő kreatív szakmában!

Webprogramozó tanfolyam

Webprogramozói képesítéssel versenyképes leszel, egy minden percben fejlődő aktív ágazatban, mely mindig biztosít lehetőséget, a kihívásokat és biztos megélhetést keresők számára is.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Dinamikus weboldalak készítésére komoly cégmegbízásokhoz
 • Webprogramozás (PHP, MySQL) magabiztos használatára
Képzés díja:
89.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Webprogramozó tanfolyam adatlapjára ››

PHP haladó tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már tisztában vannak a PHP nyelv és a webfejlesztés alapjaival, de szeretnék magukat továbbfejleszteni és elmélyíteni tudásukat és megismerni a PHP5 lehetőségeit.

A tanfolyam során áttekintjük azokat az eszközöket és technikákat, amelyek lehetővé teszik hogy szép és átlátható kódot alkossunk, ami könnyen továbbfejleszthető és karbantartható.

Továbbá ismertetésre kerül néhány gyakran felmerülő probléma (természetesen több lehetséges megoldásukkal együtt).

Megnézzük hogyan tudunk mások által fejlesztett könyvtárakat és osztályokat hatékonyan felhasználni fejlesztéseink során és hogy ezekhez hol juthatunk hozzá a legkönnyebben. Szó esik a néhány különösen jól sikerült darabról is, melyeket külön-külön megtekintünk egy példa erejéig.

Végignézzük egy webfejlesztési projekt életciklusát, melyik fázisban milyen feladatokra számíthatunk, valamint hogyan adhatunk reális időbecslést.

Képzés díja:
79.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) PHP haladó tanfolyam adatlapjára ››

Joomla tanfolyam

A Joomla! napjaink egyik sikertörténete, mely több mint 6 milliós letöltésével meghódította az interneten fellelhető weblapok 2.8%-át. A keretrendszer ideális megoldást nyújt neked abban az esetben, ha te nem akarod törni magad egy webes programnyelv megtanulásával, ellenben elméletben már egy kész weboldallal rendelkezel, amit szeretnél megvalósítani minél egyszerűbben! A Joomla! tanfolyam keretein belül megismerkedhetsz a keretrendszer mélységeivel, hogy a vizsga után játszi könnyedséggel alkothasd meg saját weboldalad, legyen szó portfolió oldalról vagy akár webshopról!

Joomla tanfolyam

A Joomla! Tartalomkezelő napjaink egyik legsokoldalúbb tanfolyama, mert segítségével még egy gyerek is létrehozhatja saját Joomla! alapú weboldalát/webshopját az interneten egy kompromisszumos megoldással, melynek köszönhetően mentesül a milliós fejlesztési összegek terhétől.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Statikus weboldalak készítésére Joomla! keretrendszeren belül
 • Dinamikus weboldalak (Webshop) létrehozására a Joomla! modulokkal
 • Joomla! keretrendszert kezelni, meglévő Joomla! oldalakat menedzselni
Képzés díja:
48.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Joomla tanfolyam adatlapjára ››

WordPress tanfolyam

Noha eredetileg blogok üzemeltetésére fejlesztették ki a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerét, a WordPresst, egyre több vállalkozás és szervezet használja ingyenessége, gyorsasága és kompromisszummentes letisztultsága miatt.

Készülnek vele sikeres webáruházak, fórumok, üzleti regiszterek, de hírportálok is. Használatához nincs kényszerítő szükség HTML- és CSS-ismeretekre; persze minél több az internetes kompetenciánk, annál többet tudunk kihozni belőle. Ajánljuk mindazoknak, akik számára a tartalmak azonnali közzététele fontosabb, mint a technikai háttér ismerete, azaz akik úgy érzik, "nem csavarhúzóra van szükségük, hanem stabil bútorokra".

Képzés díja:
44.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) WordPress tanfolyam adatlapjára ››

jQuery tanfolyam

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már jártasak a statikus honlapkészítésben, ismerik a HTML5 és CSS3 alapjait, de ismereteiket újabb technológiák felfedezésével szeretnék bővíteni. Nem elégednek meg a mások által megírt jQuery bővítmények felhasználásával, weboldalaikat saját fejlesztésű dinamikus modulokkal kívánják kiegészíteni, mint pl. többszintű menük vagy sliderek. Tanfolyamunk bepillantást enged a reszponzív honlapfejlesztés kulisszatitkaiba is, valamint Javascript alapú jQuery játékok fejlesztésébe, amelyeket Adobe PhoneGap fordítóval akár androidos mobileszközökre is telepíthetünk.

Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) jQuery tanfolyam adatlapjára ››