Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt!
A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz.

Mi is a frontend fejlesztés? A weboldalak felhasználói oldalának funkcionális fejlesztése és összekapcsolása a háttérben futó folyamatokkal. A frontend fejlesztő tehát weboldalt fejleszt, valamint felelős azért, hogy a weboldal interaktívan tudjon kommunikálni a felhasználóval, dinamikusan töltse be és módosítsa a különböző felületeket és tartalmat úgy, hogy közben ne csorbuljon a legfontosabb: a felhasználói élmény!

Junior Frontend fejlesztő szakképesítésünkön valóban komplex szakmai ismereteket sajátíthatsz el:
 • A frontend fejlesztés minden főbb és kapcsolódó területét részletesen átvesszük, melyeket megtanítunk összefüggéseiben kezelni: így jelentősebb rálátással és gyors megoldóképességgel tudsz majd dolgozni.
 • A képzés – elméleti és gyakorlati - anyagát tekintve már önmagában elegendő a szakmában való elhelyezkedéshez, a magabiztos munkavállaláshoz: nem szükséges további tanfolyamok után kutatnod, azokat külön-külön összeszervezni.
 • A tanfolyam államilag elismert szakképesítés, így sikeres teljesítése esetén képesítő bizonyítvány szerezhető.

A tanfolyam keretében megismerkedhetsz:

 • a HTML5, CSS3 és Bootstrap technológiákkal - hogy a fejlesztett weboldalad valóban magával ragadó lehessen;
 • megtanulod alkalmazni a JavaScript, Angular és node.JS programkörnyezeteket - hogy a design mögött megbúvó funkcionalitást is ki tudd alakítani;
 • valamint mindezek mellett megismerkedsz a verziókezelés, CleanCode elvek és NoSQL rendszerek alapjaival is - hogy a lehető legmagasabb szinten készüljenek el későbbi weboldalaid.

A Junior Frontend fejlesztő szakképesítés az OKJ-t követő új felnőttképzési rendszer része, így a tanfolyam sikeres teljesítését követően - akkreditált vizsgaközpontban - államilag elismert bizonyítványt is szerezhetsz! Várunk online és tantermi oktatással is.

 

Már havi
45.000 Ft-tól
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest Frangepán utca 3.
Telefon: 06-70-392-3720,

Junior Frontend Fejlesztő tanfolyam időpontok

2021.09.20.Intenzív

Oktatási napok, időpontok hétfő, kedd, szerda
09:00 - 14:00
Tervezett kezdés 2021.09.20.
(6 hónap)
Előleg 90.000 Ft
Részletfizetés 100.000 Ft / hó

2021.09.25.Hétvégi

Oktatási napok, időpontok szombat
09:00 - 16:00
Tervezett kezdés 2021.09.25.
(12 hónap)
Előleg 50.000 Ft
Részletfizetés 45.000 Ft / hó

2021.09.21.Online

Oktatási napok, időpontok kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
Tervezett kezdés 2021.09.21.
(10 hónap)
Előleg 50.000 Ft
Részletfizetés 54.000 Ft / hó

2021.09.25.Online

Oktatási napok, időpontok szombat
09:00 - 16:00
Tervezett kezdés 2021.09.25.
(12 hónap)
Előleg 50.000 Ft
Részletfizetés 45.000 Ft / hó

Neked ajánljuk még

Haladó webfejlesztő tanfolyam

Haladó webfejlesztő tanfolyam

Úgy érzed, hogy a webfejlesztési alapok számodra nem elegendőek? Ha a válaszod igen, akkor neked hoztuk létre a Haladó webfejlesztő tanfolyamot,

Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

Ha eljössz hozzánk a Webfejlesztő képzésre az alábbi modulokat sajátíthatod el:

Junior Java Backend fejlesztő tanfolyam

Junior Java Backend fejlesztő tanfolyam

Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz.A programozás,

Junior rendszerüzemeltető tanfolyam

Junior rendszerüzemeltető tanfolyam

Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. Tanulj a legjobbaktól! A RUANDER Oktatási Kft.

Junior Frontend Fejlesztő tanfolyam alapadatai

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Junior Frontend Fejlesztő tanfolyam
 • Képzés azonosító száma: 06134004
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. vagy Online

A tanfolyam megkezdésének feltételei

 • Iskolai előképzettség: Középfokú végzettség
 • Szakmai előképzettség: nincs
 • Előírt gyakorlat: nincs
 • Egészségügyi alkalmassági
  követelmények: Nem

 • Pályaalkalmassági követelmények: Nem
 • Ágazat megnevezése: Informatika és távközlés
Kártyás fizetési módok
Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is.

Részletek

Kedvezményeink
 • RUANDER KLUB – kedvezmény – 10%
 • Álláskereső – kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%

Junior Frontend Fejlesztő tanfolyam moduljai

1. Webszerkesztés - HTML5 + CSS3

Minden új weboldal a szerkezet és design felépítménnyel indul, így ez tanfolyamunk első egysége is. Ebben a részben megismerjük a HTML és CSS leírónyelvek legújabb változatainak felépítményét, melyek minden weboldal alapját adják.

2. Bootstrap

Miután megismerkedtünk a szerkezeti felépítés logikájával, elsajátítjuk az egyik legelterjedtebb frontend keretrendszer működését, a Bootstrapet, melyet minden modern weboldal - legalább részben - alkalmaz.

3. Programozási logika és CleanCode

Mostanra már tudunk weboldalt szerkeszteni, így elindulunk a programozás irányába – hogy weboldalaink ne csak szépek, de okosak is legyenek. Ehhez mindenekelőtt a programozás alapvető elveit sajátítjuk el.

4. Natív JavaScript

Már képesek vagyunk weboldalt létrehozni, mely szerkezetileg és látványvilágban megfelel elvárásainknak, illetve ismerjük a programozási alapelveket is. Következő feladatunk megismerni a JavaScript programnyelvet, amely eddigi statikus tartalmainkat dinamikussá teszi és egyben a frontend fejlesztés alapköve is.

5. Verziókezelés (GIT)

A verziókezelés fontos része munkánknak, hiszen weboldalainkat folyamatosan fejlesztjük, a korábbi verzióknak pedig visszanézhetőnek és újra felhasználhatónak kell lenniük. Megismerjük a verziókezelés fogalmát, lehetőségeit és elmerülünk a GIT világában.

6. Angular

A hatodik modul keretében megtanuljuk a Google által fejlesztett Angular keretrendszer alapjait, mely - közvetve JavaScriptre épülve - olyan kész megoldásokat szolgáltat, melyek lefejlesztésével így már nem kell bajlódnunk; gyorsabban és hatékonyabban tudunk magasabb szintű webes alkalmazásokat fejleszteni.

7. node.JS

Mivel az Angular nem csak frontend, hanem backend rendszerként is használható, belenézünk backend oldalon a node.JS keretrendszerbe is. Az NPM csomagkezelő segítségével későbbi Angularos projektjeinket megfelelő csomagokkal tudjuk majd bővíteni.

8. OAUTH használata

A felhasználók azonosítása minden esetben fontos folyamat különböző üzleti céljaink eléréséhez. Azonban a beléptetés és a munkamenetek kezelése minden esetben biztonsági kockázatot jelent, így komoly védelmi intézkedéseket igényel. A nyolcadik modul keretében ismerkedünk meg az OAUTH nyílt engedélyeztetési szabvánnyal.

9. Unit tesztelés

Miután a frontend webprogramozásba beletanultunk, láthatjuk, hogy lehetőségeink tárháza végtelen. Azonban a végtelen lehetőség végtelen programkódot, ez utóbbi pedig végtelen hibát eredményezhet, melyeket a lehető leghatékonyabban kell kiszűrnünk. Bár hibátlan program nem létezik, de megfelelően tesztelt igen! Ebben a modulban részletesen tanulunk az egységtesztek, avagy unit tesztek megírásáról és futtatásáról.

10. NoSQL adatbázisok és azok kezelése

Nincs weboldal tartalom nélkül: weboldalunk lehet bármennyire is szép és okos, ha nincs rajta releváns tartalom, hosszútávon nem lesz profitábilis. A tanfolyam ezen részében megtanuljuk a NoSQL rendszereket felhasználni, hogy képesek legyünk nagy mennyiségű adatot, kis energiabefektetéssel, kereshetően megjeleníteni a felhasználónak.

11. Weboldalak publikálása

Elérkeztünk tanfolyamunk utolsó részéhez, már „csak” weboldalunk publikálása, interneten való megosztása vár ránk! Átnézzük hogyan tudjuk ezt hibamentesen megoldani, hogy oldalunk megfelelően tudjon futni mind a kliens böngészőjében, mind pedig a szerver oldalon.

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.

Miért gyere hozzánk

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

 • Türelmes, szakképzett oktatók

  Nem csak az oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező tanároktól tanulhatsz, de a szakmájukban kiváló szakemberek is, így naprakész tudással rendelkeznek az adott témakörökben.

 • Innovatív oktatás

  Sok iparágról elmondhatjuk, hogy gyorsan fejlődik, de a leggyorsabban az informatika. A Ruandernél ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóinktól a lehető legfrissebb, és legmagasabb minőségű tudást sajátíthasd el.

 • Profi eszközök

  Minden egyes tantermünkben modern eszközökkel találkozhatsz, amelyek teljes mértékig megfelelnek a kor követelményeinek. Továbbá a termek légkondicionáltak és minden tanulást segítő eszközzel felszereltek.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

 • Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

  Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

 • Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

  Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

 • Van lehetőség részletfizetésre?

  Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

 • Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

  Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

 • Hogyan kell fizetni a részleteket?

  A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

 • Mennyire gyakorlatias a képzés?

  Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád-híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 265 Ft/óra.

Tanfolyam helyszíne

 • Címünk
  1139 Budapest,
  Frangepán utca 3. (1. emelet)

Ügyfélszolgálat

 • Ügyfélfogadás, beiratkozás
  H-P: 09:00-16:00

Elérhetőségeink