Figyelem! A képzési rendszer változása miatt a 2022.12.31. után befejeződő LinkedIn képzés díját áfa fogja terhelni. Addig is használd ki a lehetőséget, és spórolj 27%-ot!

A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti közösségi honlapja, amely az üzleti kapcsolatok létesítésére épít. „Szakma Facebook”-nak is hívják. Használható álláskeresésre, üzleti kapcsolatépítésre, személyes márkaépítésre és munkaerő toborzásra is.
Egyik egegyszerűbb módja a személyes márkaépítésnek, mert Szakmailag értékes emberekkel vehetjük fel a kapcsolatot és az iparágunkkal kapcsolatban olvashatunk érdekes posztokat.
Cégeknek már nem kérdés, a LinkedIn egy olyan marketing csatorna, amit használni kell, ugyanakkor még mindig sok hiányosságot lehet látni a felhasználás terén. Ebben is segítünk ezen a képzési napon. Elkészítjük céges oldaladat, amelynek a segítségével a követők és lehetséges ügyfelek többet tudhatnak meg termékeidről és szolgáltatásaidról.
Munkaerő-közvetítő szerepet is betölt, hiszen sok közvetítő cég használja a Linkedin-t arra, hogy megtalálja és elérje a legjobb munkaerőt.

 

A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti közösségi oldala, amely az üzleti kapcsolatok létesítésére épít - egyfajta „szakmai Facebook”. Használható álláskeresésre, üzleti kapcsolatépítésre és munkaerő toborzásra is. Az egyik legegyszerűbb módja a személyes márkaépítésnek​, hiszen szakmailag értékes emberekkel vehetjük fel a kapcsolatot, iparágunk érdekes posztjait is figyelemmel követhetjük, illetve hirdetési felületként is használhatjuk.
Emellett egyre elterjedtebb a LinkedIn munkaerő-közvetítő szerepe is, hiszen maguk a közvetítéssel foglalkozó cégek is rendszeresen használják előnyeit.

A vállalkozások LinkedIn oldalának létrehozása mára már elengedhetetlen, egy olyan marketing csatorna, amely összetett üzleti lehetőségeket rejt magában. Tanuljuk meg használni, merjük használni és szeressük használni - ebben segítünk Neked ezen a képzési napon!
Ha céged még nem rendelkezik LinkedIn oldallal, a tanfolyam keretében együtt létrehozzuk és az oldal további hasznos lehetőségeit is megismerheted, hogy követőid, potenciális ügyfeleid és partnereid a továbbiakban még többet tudjanak meg termékeidről vagy szolgáltatásaidról!

 

 

A képzés díja
29.000 Ft
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest Frangepán utca 3.
Telefon: 06-70-604-2060,
 

LinkedIn tanfolyam időpontok

2022.07.01. - 2022.07.01.OnlineDélelőtti

Oktatási napok, időpontok péntek
09:00 - 16:00
Időtartam 1 nap
(8 óra)
Ára 29.000 Ft
Előleg 10.000 Ft
Részletfizetés -
Vizsgadíj -

2022.09.09. - 2022.09.09.OnlineDélelőtti

Oktatási napok, időpontok péntek
09:00 - 16:00
Időtartam 1 nap
(8 óra)
Ára 29.000 Ft
Előleg 10.000 Ft
Részletfizetés -
Vizsgadíj -

LinkedIn tanfolyam alapadatai

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: LinkedIn tanfolyam
 • Nyilvántartásba vételi szám: E-000069/2013/D089
 • Tanfolyam óraszáma: 8 óra
 • Tanfolyam végét igazoló dokumentum: Tanúsítvány
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

A tanfolyam megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: nem feltétel
 • Szakmai végzettség: nem feltétel
Kártyás fizetési módok
Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is.

Részletek

Kedvezményeink
 • RUANDER KLUB – kedvezmény – 10%
 • Álláskereső – kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%

Mire leszel képes?

Tréning napunk elvégzése után képes leszel LinkedIn személyes profil létrehozására, céges oldal beállítására, valamint hirdetések készítésére.

Kinek ajánljuk?

Tréning napunkat Neked ajánljuk, ha szeretnéd ezt a platformot szakmai személyes márkaépítésre, üzleti kapcsolatépítésre és munkaerőtoborzásra magabiztosan használni!

Neked ajánljuk még

Google Analytics tanfolyam

Google Analytics tanfolyam

Kíváncsi vagy arra, ki kíváncsi Rád? Ezen a napon megmutatjuk, hogy használd a legnépszerűbb analitikai eszközt! Ismerd meg vásárlóidat/vendégeidet,

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam

„A website, amit nem látnak a keresők, pont annyit ér, mint a szekrény mögé csúszott méregdrága katalógus.” L.

Online Marketing tanfolyam

Online Marketing tanfolyam

Ezen a komplex online marketing tanfolyamunkon megismered a legújabb hirdetési trendeket,

LinkedIn tanfolyam részletes tematika

 • Fiók létrehozása, beállítása
 • Üzleti LinkedIn oldal létrehozása, beállítása
 • Mit és hogyan posztolj a LinkedIn-en
 • Hogyan használj videókat a LinkedIn-en
 • Kampányok, hirdetések készítése

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.

Miért gyere hozzánk

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

 • Türelmes, szakképzett oktatók

  Nem csak az oktatásban nagy tapasztalattal rendelkező tanároktól tanulhatsz, de a szakmájukban kiváló szakemberek is, így naprakész tudással rendelkeznek az adott témakörökben.

 • Innovatív oktatás

  Sok iparágról elmondhatjuk, hogy gyorsan fejlődik, de a leggyorsabban az informatika. A Ruandernél ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóinktól a lehető legfrissebb, és legmagasabb minőségű tudást sajátíthasd el.

 • Profi eszközök

  Minden egyes tantermünkben modern eszközökkel találkozhatsz, amelyek teljes mértékig megfelelnek a kor követelményeinek. Továbbá a termek légkondicionáltak és minden tanulást segítő eszközzel felszereltek.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

 • Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

  Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

 • Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

  Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

 • Van lehetőség részletfizetésre?

  Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

 • Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

  Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

 • Hogyan kell fizetni a részleteket?

  A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

 • Mennyire gyakorlatias a képzés?

  Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád-híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 265 Ft/óra.

Tanfolyam helyszíne

Ügyfélszolgálat

 • Ügyfélfogadás, beiratkozás
  H-P: 09:00-16:00

Elérhetőségeink