Programozó Tanfolyamok

Programozás alapjai

A tanfolyam célja, hogy aki még nem programozott, vagy kezdő a programozásban, de szeretne a későbbiekben komolyabban bármilyen programozási nyelvet megismerni, annak segítséget nyújtsunk ezzel a tanfolyammal.

Javasoljuk azoknak, akik Java vagy Php -t, C#, C++ nyelvet szeretnének tanulni.

A tanfolyam során több nyelv alapjait is megismerjük.

Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Programozás alapjai adatlapjára ››

JAVA Programozó tanfolyam

A Java programnyelv napjaink egyik legnépszerűbb programnyelve a világon. Segítségével képes lehetsz egyszerűbb Java alapú alkalmazásokat létrehozni, de akár olyan magas színvonalú programokat is megírhatsz, mint a webes alkalmazások, vagy az Android operációs rendszereken futó alkalmazások! Oktatási anyagunkban megismerkedhetsz a Java nyelv alapjai-t jelentő JAVA SE–vel, majd a későbbiek folyamán mélyebb betekintést nyerhetsz az internetes alkalmazások alapjául szolgáló JAVA EE–be is. Természetesen a kor követelményeit szem előtt tartva, szintén az oktatás részét képezi az Android fejlesztői környezet megismerése, mely szintén Java alapokon nyugszik!
Java programozó tanfolyam
Amennyiben már rendelkezel egy programozási alaptudással és szeretnéd a legátfogóbb Java oktatást megkapni kompromisszumok nélkül, úgy számodra a Java Programozó képzés a megfelelő választás, mely minden szegmensre kiterjedő ismereteket biztosít neked!

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • Java alapú programok írására
  • Java alapú webes programok írására Javascripttel
  • Andorid alapú operációs rendszereken futó alkalmazások létrehozására
Képzés díja:
384.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
kétnyelvű tanúsítvány

Tovább a(z) JAVA Programozó tanfolyam adatlapjára ››

Java SE tanfolyam

A Java Standard Edition tökéletes kiindulópont minden olyan programozás iránt fogékony felhasználó számára, akik érdeklődnek a programozás iránt, de még nem tették le a voksukat egyik programnyelv vagy felhasználási felület irányába sem. A Standard Edition-ben megtanítunk téged a Java nyelv alapjaira, mely biztos tudást nyújt alkalmazások fejlesztéséhez a jövőben.
Java SE tanfolyam

A Java SE/ME tökéletes kiindulópont számodra, ha már letetted a voksod a programozó szakma mellett, de még nem döntötted el, milyen irányban szeretnéd fejleszteni tudásod.

A oktatásnak köszönhetően képes leszel:

Képzés díja:
144.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Java SE tanfolyam adatlapjára ››

Java EE tanfolyam

JAVA EE tanfolyamunkon elmélyítheted a már eddig megszerzett JAVA-s tudásod és szakosodhatsz a Webes irányba! A Java szerveroldali alkalmazását a JavaScript és az AJAX technológiákkal egészítjük ki, melynek köszönhetően képes leszel biztonságos és modern, a mai kor igényeinek megfelelő webalkalmazásokat írni. A Java ma szinte minden webes felületen megtalálható, legyen szó híroldalról, vagy akár egy bonyolultabb tematikára épülő közösségi portálról, így a megszerzett tudásod hasznossága megkérdőjelezhetetlen lesz!

Java EE tanfolyam

JAVA EE tanfolyamunkkal webes szakirányba terjesztheted ki meglévő tudásod, melynek köszönhetően akár a saját közösségi portálodat is le tudod fejleszteni az oktatás végére!

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • JavaScript és Ajax technológiák használatára
  • Java alapú webes alkalmazások fejlesztésére, módosítására
Képzés díja:
129.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Java EE tanfolyam adatlapjára ››

Android fejlesztő tanfolyam

Napjainkban az Internet már nemcsak az asztali számítógépeken elérhető, hanem szinte minden mobil platformon is. Ez nagyban köszönhető a Google Android operációs rendszerének, melynek JAVA-ra épülő utasításkészletével és technológiájával ismerkedhetsz meg, amennyiben Android fejlesztő képzésünket választod. Az oktatás folyamán megtanítunk alkalmazásokat készíteni Androidot használó eszközökre, megismerheted, hogyan tudsz élni az Android market által létrejött lehetőségekkel.
Android fejlesztő tanfolyam

A mobilplatform-fejlesztés napjaink egyik legkeresettebb szakmája, ezért ha már rendelkezel a szükséges JAVA-s alapokkal és érdekelnek a mobil perifériák, akkor Android Fejlesztő csoportunkban a helyed!

Az oktatásnak köszönhetően képes leszel:

  • Mobiltelefon és Tablet gépek programjainak fejlesztésére
  • GPS Műholdas helymeghatározó alá programok fejlesztésére
  • Bármilyen Android alapú rendszer alá programot írni (Google maps kiegészítés, módosítás)
  • Kamera programozás Android alapon
Képzés díja:
120.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Android fejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

C++ tanfolyam

Tanfolyamunkon a C és C++ nyelv alapjait sajátíthatják el a résztvevők. 
A QT Designer program használata mellett megismerik a vizuális komponenseket, az adatbázis-kezelés alapjait, az SQL nyelvet, és az adatbázis alapú programok készítésének elvét.

Képzés díja:
144.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) C++ tanfolyam adatlapjára ››

C# tanfolyam

Tanfolyamunkon a résztvevők a Windows alapú programok készítésével ismerkedhetnek meg, a Microsoft által kifejlesztett .Net keretrendszer segítségével. Az új generációs technológia kifejlesztésével a Microsoft egyik fő célja az volt, hogy támogassák az alkalmazások operációs rendszertől független futását, valamint leegyszerűsítse a kisebb és nagyobb alkalmazások egymás közötti, valamint az Interneten keresztüli kommunikációját.

Technológia jelentős előnye továbbá, hogy ugyanazon a programozási nyelven, ugyanabban a fejlesztőkörnyezetben (Visual Studio) fejleszthetünk Windowson, Interneten, Intraneten, mobil eszközökön futó alkalmazásokat is.

Tanfolyamunkon C# nyelven fogunk programozni, amely a C nyelvcsalád legfiatalabb tagjaként 2002-ben jelent meg. Tiszta objektumorientált nyelv, amely megfelel a legmodernebb elvárásoknak is.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek kis- és középvállalatok mindennapi munkájához szükséges programok, nyilvántartó, számlázó, leltározó, stb. önálló tervezésére, elkészítésére.

Képzés díja:
144.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) C# tanfolyam adatlapjára ››

Xamarin (multi-platform mobil alkalmazás) tanfolyam kezdőknek

Végre magyar nyelven a mobil alkalmazás fejlesztés svájci bicskája!

Egyaránt használhatjuk natív IOS, Android és Windows alkalmazások létrehozására. A multi-platform fejlesztés C# programozási nyelven valósul meg. Ehhez rendelkezésre áll egy alap kódbázis. Használhatunk IDE-ket, nyelveket, API-kat a fejlesztés hatékonyabbá tételéhez. Amit eddig le tudtál programozni Objective-C, Swift, vagy Java nyelveken, azt most mind megtudod valósítani C#-ban.

Külön érdekesség, hogy a Xamarin egy lenyűgöző szolgáltatást is felkínál a tesztelésre. Felhőn keresztül 2000 mobil eszközön tudod tesztelni az elkészült alkalmazásaid, melyről képernyőfelvételt és visszanézhető videó felvételt is biztosítanak.

Habár a Xamarin még idehaza csak a komolyabb fejlesztőknek mond valamit, abban biztosak lehetünk, hogy hamarosan forradalmasítani fogja az alkalmazás fejlesztést. A fejlesztő csapat nagy figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésre és esetleges hibák javítására, hogy minél kényelmesebb eszközt biztosítsanak a felhasználóik számára. Ez az eszköz kétségtelenül megkönnyíti a munkát, hiszen a használatával a legnépszerűbb telefonon alkalmazott operációs rendszerrel képes együttműködni és ehhez elég egy programozási nyelvet megismerni.

Xamarin

A Xamarin egyetem nem kevesebb, mint 2000 dollárért, kizárólag angol nyelven kínálja saját képzését, ami nagyjából 600.000 Ft. Ennek töredékért kínáljuk, Magyarországon elsőként ezt a képzést. Jelenleg hazai viszonylatban nagy hiány van telefon alkalmazás fejlesztőből. Azok a szakemberek után két kézzel kapnak, akik mindhárom telefonos operációs rendszerre képesek fejleszteni.

Ez most egy olyan lehetőség, amivel az elsők között lehetsz itthon, de akár külföldön is könnyen tudsz boldogulni a megszerzett tudással. Olyan nagy vállalatok is támogatják a Xamarint, mint a Bosch, vagy a Printerest. Ajánlatokból nem lesz hiány, így a képzés díja szinte már jelképes.


Amennyiben már otthon vagy a C# programozásban, és érdekel a Xamarin, akkor elegendő, ha a programozóknak szóló Xamarin tanfolyamunkra jelentkezel.

Képzés díja:
196.063 Ft+áfa (249.000 Ft)
Képesítés:
látogatási igazolás

Tovább a(z) Xamarin (multi-platform mobil alkalmazás) tanfolyam kezdőknek adatlapjára ››

Xamarin (multi-platform mobil alkalmazás) tanfolyam programozóknak

Xamarin & C# - Mobil Applikáció Fejlesztés - iOS, Android, Cross Platformon

Végre magyar nyelven a mobil alkalmazás fejlesztés svájci bicskája!

Egyaránt használhatjuk natív IOS, Android és Windows alkalmazások létrehozására. A multi-platform fejlesztés C# programozási nyelven valósul meg. Ehhez rendelkezésre áll egy alap kódbázis. Használhatunk IDE-ket, nyelveket, API-kat a fejlesztés hatékonyabbá tételéhez. Amit eddig le tudtál programozni Objective-C, Swift, vagy Java nyelveken, azt most mind megtudod valósítani C#-ban.

Külön érdekesség, hogy a Xamarin egy lenyűgöző szolgáltatást is felkínál a tesztelésre. Felhőn keresztül 2000 mobil eszközön tudod tesztelni az elkészült alkalmazásaid, melyről képernyőfelvételt és visszanézhető videó felvételt is biztosítanak.

Habár a Xamarin még idehaza csak a komolyabb fejlesztőknek mond valamit, abban biztosak lehetünk, hogy hamarosan forradalmasítani fogja az alkalmazás fejlesztést. A fejlesztő csapat nagy figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésre és esetleges hibák javítására, hogy minél kényelmesebb eszközt biztosítsanak a felhasználóik számára. Ez az eszköz kétségtelenül megkönnyíti a munkát, hiszen a használatával a legnépszerűbb telefonon alkalmazott operációs rendszerrel képes együttműködni és ehhez elég egy programozási nyelvet megismerni.

Xamarin

A Xamarin egyetem nem kevesebb, mint 2000 dollárért, kizárólag angol nyelven kínálja saját képzését, ami nagyjából 600.000 Ft. Ennek töredékért kínáljuk, Magyarországon elsőként ezt a képzést. Jelenleg hazai viszonylatban nagy hiány van telefon alkalmazás fejlesztőből. Azok a szakemberek után két kézzel kapnak, akik mindhárom telefonos operációs rendszerre képesek fejleszteni.

Ez most egy olyan lehetőség, amivel az elsők között lehetsz itthon, de akár külföldön is könnyen tudsz boldogulni a megszerzett tudással. Olyan nagy vállalatok is támogatják a Xamarint, mint a Bosch, vagy a Printerest. Ajánlatokból nem lesz hiány, így a képzés díja szinte már jelképes.


Ha még nem fejlesztettél C# nyelven, akkor ajánljuk neked a 'kezdőknek' szóló Xamarin tanfolyamunkat.

Képzés díja:
140.945 Ft+áfa (179.000 Ft)
Képesítés:
látogatási igazolás

Tovább a(z) Xamarin (multi-platform mobil alkalmazás) tanfolyam programozóknak adatlapjára ››

Python tanfolyam

A tanfolyam keretein belül megismerkedhetnek a Python (3.5) nyelv alapjaival. A technológia egy multiparadigma gondolkodást rejt, melynek köszönhetően széleskörűen alkalmazható számos területen. A nyelv fő célja, hogy minden operációs rendszeren lehetővé tegye a programozást, minél szélesebb eszközkészlettel.

A programnyelv előnye, hogy a scriptek írását bármilyen fejlesztői környezetben végezhetjük vagy akár egy egyszerű szövegszerkesztővel is megírhatjuk programkódjainkat. A tanfolyam során ingyenesen elérhető technológiákat mutatunk be, melyet otthoni számítógépére is feltelepíthet, költségek nélkül.

A tanfolyam során megtanulhatják, hogyan készítsék el első asztali alkalmazásukat és hogyan használják a Python nyelvet saját weblapjuk elkészítésére. A kurzus alatt megmutatjuk, milyen ingyenes webszerver szolgáltatók közül választhat, ha szeretné saját weboldalát üzemeltetni.

A kurzus végén igény szerint időt szánunk a nyelv lehetőségeinek áttekintésére, belepillantunk azon további lehetőségekbe, melyekre a kurzus során nem (elegendő) idő jut.

Képzés díja:
159.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Python tanfolyam adatlapjára ››