Programozó Tanfolyamok

Programozás alapjai

A tanfolyam célja, hogy aki még nem programozott, vagy kezdő a programozásban, de szeretne a későbbiekben komolyabban bármilyen programozási nyelvet megismerni, annak segítséget nyújtsunk ezzel a tanfolyammal.

Javasoljuk azoknak, akik Java vagy Php -t, C#, C++ nyelvet szeretnének tanulni.

A tanfolyam során több nyelv alapjait is megismerjük.

Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Programozás alapjai adatlapjára ››

Haladó Alkalmazásfejlesztő tanfolyam

A frissen végzett, vagy nem túl nagy tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztők képesek ugyan különböző szoftverek kialakítására, azonban tudásuk még nem teljes. Természetesen a tanulás sosem ér véget, azonban a tudás elmélyítése már az alaptanfolyam elvégzése után, illetve a munkahelyen kezdeti időkben is nagyon fontos lehet és nagy előnyt jelenthet a munkaerőpiacon, vagy a munkahelyen.

Nagyon sok munkaadó annak ellenére is relatív magas tudásszintet vár el az új jelentkezőktől, hogy a piacon jelenleg hiány van szoftverfejlesztőkből.

A Haladó Alkalmazásfejlesztő tanfolyamunk OKJ-s szoftverfejlesztőknek, vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezőknek nyújt tudáselmélyítésre lehetőséget, akik szeretnék a már megszerzett fejlesztői tudást elmélyíteni a lokális programok haladó tervezésével, illetve modernkinézetű, felhasználóbarát nagyteljesítményű programok fejlesztésével Visual C# környezetben.

A tanfolyam előfeltétele a megfelelő tanúsítványon felül egy beugróvizsga is, mellyel biztosítjuk, hogy a jelentkezők a szükséges előismeretek birtokában vannak.

Azok a jelentkezők, akik a Ruanderben Szoftverfejlesztő OKJ-n, 2015-ben, vagy utána sikeres záróvizsgát tettek, mentesülnek a beugróvizsga alól, mivel ők már tanúbizonyságot tettek modulzáróinkon és záróvizsgáinkon, hogy rendelkeznek a megfelelő előismeretekkel.

Képzés díja:
377.953 Ft+áfa (480.000 Ft)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Haladó Alkalmazásfejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

Haladó Mobilfejlesztő tanfolyam

A jelenlegi piaci helyzetben az okos mobileszközök virágkorukat élik. A legtöbb ember a világon ilyen eszközökön keresztül éri el a digitális világot, így egyértelmű, hogy az ilyen eszközökre való fejlesztés az egyik legnagyobb igény a szoftverfejlesztési piacon.

A fejlesztés menete ugyanakkor igen csak bonyolult lehet, hiszen több szereplő is sikerrel jelen van ezen a piacon, akik különböző rendszereket üzemeltetve egyáltalán nem egységes platformot hoztak létre, így egy sikeres mobilfejlesztő több különböző technológiával is tisztában kell legyen, vagy olyan fejlesztőkörnyezetet használ, mely egyszerre mindegyik platformot támogatja, mint a Xamarin.

A frissen végzett, vagy nem túl nagy tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztők általában nem a mobilfejlesztéssel ismerkedtek meg elsősorban és mivel a piac jelenleg is aktívan bővül, így egyre nagyobb a kereslet az olyan szoftverfejlesztők iránt, akik elmélyültek a mobilplatformok világában és nem csak általánosan tudnak szoftvert fejleszteni.

A Haladó Mobilfejlesztő tanfolyamunk OKJ-s szoftverfejlesztőknek, vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezőknek nyújt kifejezetten a Xamarin-ban (Visual C# segítségével) és a mobilfejlesztésben való fejlődésre lehetőséget. A tanfolyamon a résztvevők megtanulhatják a mobilfejlesztés alapvető irányelveit, az egyes mobilplatformok egyedi tulajdonságait, felépítését és az összes platformra való egységes fejlesztés lehetőségét Xamarin segítségével.

A tanfolyam előfeltétele a megfelelő tanúsítványon felül egy beugróvizsga is, mellyel biztosítjuk, hogy a jelentkezők a szükséges előismeretek birtokában vannak.

Azok a jelentkezők, akik a Ruanderben Szoftverfejlesztő OKJ-n, 2015-ben, vagy utána sikeres záróvizsgát tettek, mentesülnek a beugróvizsga alól, mivel ők már tanúbizonyságot tettek modulzáróinkon és záróvizsgáinkon, hogy rendelkeznek a megfelelő előismeretekkel.

Képzés díja:
377.953 Ft+áfa (480.000 Ft)

Tovább a(z) Haladó Mobilfejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

JAVA Programozó tanfolyam

A Java programnyelv napjaink egyik legnépszerűbb programnyelve a világon. Segítségével képes lehetsz egyszerűbb Java alapú alkalmazásokat létrehozni, de akár olyan magas színvonalú programokat is megírhatsz, mint a webes alkalmazások, vagy az Android operációs rendszereken futó alkalmazások! Oktatási anyagunkban megismerkedhetsz a Java nyelv alapjai-t jelentő JAVA SE–vel, majd a későbbiek folyamán mélyebb betekintést nyerhetsz az internetes alkalmazások alapjául szolgáló JAVA EE–be is. Természetesen a kor követelményeit szem előtt tartva, szintén az oktatás részét képezi az Android fejlesztői környezet megismerése, mely szintén Java alapokon nyugszik!
Java programozó tanfolyam
Amennyiben már rendelkezel egy programozási alaptudással és szeretnéd a legátfogóbb Java oktatást megkapni kompromisszumok nélkül, úgy számodra a Java Programozó képzés a megfelelő választás, mely minden szegmensre kiterjedő ismereteket biztosít neked!

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • Java alapú programok írására
  • Java alapú webes programok írására Javascripttel
  • Andorid alapú operációs rendszereken futó alkalmazások létrehozására
Képzés díja:
384.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
kétnyelvű tanúsítvány

Tovább a(z) JAVA Programozó tanfolyam adatlapjára ››

Java SE tanfolyam

A Java Standard Edition tökéletes kiindulópont minden olyan programozás iránt fogékony felhasználó számára, akik érdeklődnek a programozás iránt, de még nem tették le a voksukat egyik programnyelv vagy felhasználási felület irányába sem. A Standard Edition-ben megtanítunk téged a Java nyelv alapjaira, mely biztos tudást nyújt alkalmazások fejlesztéséhez a jövőben.
Java SE tanfolyam

A Java SE/ME tökéletes kiindulópont számodra, ha már letetted a voksod a programozó szakma mellett, de még nem döntötted el, milyen irányban szeretnéd fejleszteni tudásod.

A oktatásnak köszönhetően képes leszel:

Képzés díja:
144.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Java SE tanfolyam adatlapjára ››

Java EE tanfolyam

JAVA EE tanfolyamunkon elmélyítheted a már eddig megszerzett JAVA-s tudásod és szakosodhatsz a Webes irányba! A Java szerveroldali alkalmazását a JavaScript és az AJAX technológiákkal egészítjük ki, melynek köszönhetően képes leszel biztonságos és modern, a mai kor igényeinek megfelelő webalkalmazásokat írni. A Java ma szinte minden webes felületen megtalálható, legyen szó híroldalról, vagy akár egy bonyolultabb tematikára épülő közösségi portálról, így a megszerzett tudásod hasznossága megkérdőjelezhetetlen lesz!

Java EE tanfolyam

JAVA EE tanfolyamunkkal webes szakirányba terjesztheted ki meglévő tudásod, melynek köszönhetően akár a saját közösségi portálodat is le tudod fejleszteni az oktatás végére!

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • JavaScript és Ajax technológiák használatára
  • Java alapú webes alkalmazások fejlesztésére, módosítására
Képzés díja:
129.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Java EE tanfolyam adatlapjára ››

Android fejlesztő tanfolyam

Napjainkban az Internet már nemcsak az asztali számítógépeken elérhető, hanem szinte minden mobil platformon is. Ez nagyban köszönhető a Google Android operációs rendszerének, melynek JAVA-ra épülő utasításkészletével és technológiájával ismerkedhetsz meg, amennyiben Android fejlesztő képzésünket választod. Az oktatás folyamán megtanítunk alkalmazásokat készíteni Androidot használó eszközökre, megismerheted, hogyan tudsz élni az Android market által létrejött lehetőségekkel.
Android fejlesztő tanfolyam

A mobilplatform-fejlesztés napjaink egyik legkeresettebb szakmája, ezért ha már rendelkezel a szükséges JAVA-s alapokkal és érdekelnek a mobil perifériák, akkor Android Fejlesztő csoportunkban a helyed!

Az oktatásnak köszönhetően képes leszel:

  • Mobiltelefon és Tablet gépek programjainak fejlesztésére
  • GPS Műholdas helymeghatározó alá programok fejlesztésére
  • Bármilyen Android alapú rendszer alá programot írni (Google maps kiegészítés, módosítás)
  • Kamera programozás Android alapon
Képzés díja:
120.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Android fejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

C++ tanfolyam

Tanfolyamunkon a C és C++ nyelv alapjait sajátíthatják el a résztvevők. 
A QT Designer program használata mellett megismerik a vizuális komponenseket, az adatbázis-kezelés alapjait, az SQL nyelvet, és az adatbázis alapú programok készítésének elvét.

Képzés díja:
144.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) C++ tanfolyam adatlapjára ››

C# tanfolyam

Tanfolyamunkon a résztvevők a Windows alapú programok készítésével ismerkedhetnek meg, a Microsoft által kifejlesztett .Net keretrendszer segítségével. Az új generációs technológia kifejlesztésével a Microsoft egyik fő célja az volt, hogy támogassák az alkalmazások operációs rendszertől független futását, valamint leegyszerűsítse a kisebb és nagyobb alkalmazások egymás közötti, valamint az Interneten keresztüli kommunikációját.

Technológia jelentős előnye továbbá, hogy ugyanazon a programozási nyelven, ugyanabban a fejlesztőkörnyezetben (Visual Studio) fejleszthetünk Windowson, Interneten, Intraneten, mobil eszközökön futó alkalmazásokat is.

Tanfolyamunkon C# nyelven fogunk programozni, amely a C nyelvcsalád legfiatalabb tagjaként 2002-ben jelent meg. Tiszta objektumorientált nyelv, amely megfelel a legmodernebb elvárásoknak is.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek kis- és középvállalatok mindennapi munkájához szükséges programok, nyilvántartó, számlázó, leltározó, stb. önálló tervezésére, elkészítésére.

Képzés díja:
144.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) C# tanfolyam adatlapjára ››

Python tanfolyam

A Python programozási nyelv napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő, legnagyobb elterjedési fejlődésen keresztülmenő és ily módon az egyik legígéretesebb programozási nyelve a piacon. Széleskörű elterjedésének és felhasználásának legfőbb oka nyelvtanának egyszerűsége, ezáltal a könnyű tanulhatósága, és más nyelvekben komplikáltan megoldható feladatok lényegesen könnyebb megoldhatósága.

Pontosan emiatt a Python kiváló választás első programozási nyelvnek, azaz olyanoknak, akik még csak a programozás alapelveivel vannak tisztában, de programozási nyelvet behatóan nem ismernek, ugyanakkor olyan komplex területekre készülő programok programozási nyelvének is az egyik legjobb választás, mint intelligens rendszerek (képanalízis, neurálisháló, genetikus algoritmusok stb.) és az IoT (Internet of Things) világa.

Elterjedésének és kedveltségének további fontos tényezője, hogy a Python platformfüggetlen nyelv, így az egyszer lefejlesztett és elkészített program futtatható mind Microsoft Windows, Linux és Apple macOS rendszereken egyaránt mindenfajta átfejlesztés nélkül.

A tanfolyam során a Python 3 programozási nyelv teljes felépítésével megismerkedünk az alapoktól egészen az adatbázis-kezelés és extra kiegészítőkig, illetve a különböző szerkesztési lehetőségekkel, alapszabályokkal (pl.: The Zen of Python), mely alapján a tanfolyamon résztvevők komplex ismeretekre tesznek szert a Python programozásban, ezeken felül külön kitérünk az általában intelligens rendszerek részét képző képanalízisre OpenCV segítségével Python-ban, illetve az IoT-ben való felhasználásának lehetőségeire is Raspberry Pi kártyaszámítógép (Raspbian és Microsoft Windows 10 IoT Core operációsrendszerek) segítségével.

Képzés díja:
159.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Python tanfolyam adatlapjára ››