Informatika szakképesítések (új OKJ 2021)

Webfejlesztő tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. A webfejlesztés a kétezres évek óta az egyik legfelkapottabb szoftverfejlesztési részterület, mely az internet lakossági és üzleti elterjedése óta folyamatos és intenzív növekedést mutat. Ennek köszönhetően a terület külön szakmairánnyá fejlődött:

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 690.000 Ft

Tovább a(z) Webfejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

Junior Java Backend fejlesztő tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz.A programozás, vagy szoftverfejlesztés mint szakma egy igen szerteágazó irányzat, melynek egyik szignifikáns alapját képző programozási környezete a Java. A Java keretrendszer egy igen nagy múltra visszatekintő,

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 690.000 Ft

Tovább a(z) Junior Java Backend fejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

Junior rendszerüzemeltető tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. Tanulj a legjobbaktól! A RUANDER Oktatási Kft. hivatalos CISCO hálózati akadémia, így hozzáférést biztosítunk résztvevőinknek a hivatalos CISCO tananyagokhoz, és képzett hálózati szakembertől tanulhatsz a képzés során.

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 590.000 Ft

Tovább a(z) Junior rendszerüzemeltető tanfolyam adatlapjára ››

Junior Frontend Fejlesztő tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt!A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. Mi is a frontend fejlesztés? A weboldalak felhasználói oldalának funkcionális fejlesztése és összekapcsolása a háttérben futó folyamatokkal. A frontend fejlesztő tehát weboldalt fejleszt, valamint felelős azért,

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 590.000 Ft

Tovább a(z) Junior Frontend Fejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

Számítógépes adatrögzítő tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. Felelős munkájával meghatározó szereplője az adatfeldolgozási és ügyviteli folyamatoknak. A szervezet által használt adatokat, információkat – előírásoknak megfelelően – összegyűjti, rendszerezi, feldolgozza és nyilvántartja.

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 149.000 Ft

Tovább a(z) Számítógépes adatrögzítő tanfolyam adatlapjára ››

Multimédia-alkalmazásfejlesztő tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. A grafikus felületek megjelenése óta a szoftverfejlesztés minden ágazata arra törekszik, hogy minél látványosabb, közérthetőbb és összességében lenyűgözőbb felületeket nyújtsanak a felhasználóknak.

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 690.000 Ft

Tovább a(z) Multimédia-alkalmazásfejlesztő tanfolyam adatlapjára ››

Junior szoftvertesztelő tanfolyam
Erre a tanfolyamra igénybe veheted az akár 0%-os Képzési Hitelt! A Képzési Hitelről bővebben: ITT olvashatsz. „Amíg a programokat emberek írják, nincs hibátlan program.” Ez a mondás a szoftverfejlesztés egy visszatérő problémáját mutatja be, mely fontossá és nélkülözhetetlenné emelte a szoftvertesztelői munkakört. Bár hibátlan program valóban nem létezik,

A tanfolyam alapadatai

 • Képzés díja: 640.000 Ft

Tovább a(z) Junior szoftvertesztelő tanfolyam adatlapjára ››

Itt vagyunk

Az Árpád-híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 265 Ft/óra.

Tanfolyam helyszíne

 • Címünk
  1139 Budapest,
  Frangepán utca 3. (1. emelet)

Ügyfélszolgálat

 • Ügyfélfogadás, beiratkozás
  H-P: 09:00-16:00

Elérhetőségeink