Office - Irodai számítógépkezelő tanfolyamok

Prezi tanfolyam

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Prezi tanfolyam adatlapjára ››

Access tanfolyam

Gyakran előfordulhat, hogy egy adott munka során olyan mennyiségű adattal találkozunk, amelyek kezelésére már az Excel nem elegendő, viszont nincs szükségünk komoly programozást igénylő adatbázis-kezelő rendszerre. Ilyen esetben jól jöhet az Access, amely segítségével az adatokat a megadott szempontok szerint lehet rendezni és lekérdezni. A több táblából lekérdezett adatokból lehet különböző jelentéseket készíteni. Az adatbevitelt igényesen létrehozott űrlapok segítségével lehet felhasználóbarát módon megvalósítani. A meglévő adatbázisokat bővíthetjük további táblákkal, mezőkkel.

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Access tanfolyam adatlapjára ››

Access haladó tanfolyam

Access Haladó tanfolyamunkat azok számára ajánljuk, akik már korábban megismerkedtek az adatbázis kezelés alapjaival és szeretnék tudásukat tovább kamatoztatni ezen a téren. Az újabb tananyagnak köszönhetően még összetettebb lekérdezéseket és még magasabb színvonalú űrlapokat állíthatsz elő makrók bevonásával, melyek a többiek fölé emelik tudásod a szakmában. Írd meg te a legjobb jelentéseket cégednek!

Access haladó tanfolyam

A Haladó Access tanfolyam új magasságokba emeli tudásod, melynek köszönhetően a cégnél kiemelten fontos szereplővé is válhatsz, ha elvégzed kurzusunkat.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • Összetettebb lekérdezések írására
  • Magasabb színvonalú űrlapok létrehozására
  • Makrók átfogóbb használatára
  • Profi jelentések előállítására

Access haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Adatbázis-kezelés vizsgát tenni!

A vizsgakártya díja: 8.000 Ft
A vizsga díja: 4.000 Ft

Képzés díja:
64.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány vagy ECDL Advanced vizsga

Tovább a(z) Access haladó tanfolyam adatlapjára ››

Access programozás

Access Programozó tanfolyamunkat azok számára ajánljuk, akik már korábban megismerkedtek az adatbázis-kezelés alapjaival és szeretnék elérni a legmagasabb SQL Adatbázis programozó szintet! Oktatási anyagunk során megismered a Microsoft Access fejlesztői környezetét, és megtanulhatod hogyan kell Önálló Access alapú alkalmazásokat létrehozni.
Access makró programozás tanfolyam

Az Access Programozó tanfolyam segít neked abban, hogy Önálló alkalmazásokat fejlessz ki, melyet aztán rengeteg módon tudsz hasznosítani, legyen szó privát, vagy céges felhasználásról.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

  • Önálló Access Alkalmazások létrehozására
  • SQL programozásra
  • Az Access adatbázis-kezelő legmagasabb szintű használatára
Képzés díja:
77.953 Ft+áfa (99.000 Ft)
Képesítés:
látogatási igazolás

Tovább a(z) Access programozás adatlapjára ››

Excel Tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a táblázatkezelés alapjaival, megszerzik azt a biztos alaptudást, amelynek segítségével önállóan képesek lesznek az Excel program hatékony alkalmazására. Megtanulják a táblázatok formázásának lehetőségeit, a sor-, az oszlop- és a cellaműveleteket. A könnyebb megértést elősegítve gyakorlati feladatokon keresztül sajátítják el a cellahivatkozások kezelését. Természetesen a táblázatkezeléshez szorosan kapcsolódó függvények sem maradhatnak el, így a leggyakrabban használt függvényeket is megtanulják használni a résztvevők. Az adatokat igényes módon szükséges prezentálni, így a diagramkészítés sem maradhat ki a tanfolyam tematikájából.

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel Tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben a Microsoft Excel-ről ››

Excel haladó tanfolyam

A képzés során a meglévő táblázatkezelési alaptudást lehet egy szinttel magasabbra emelni. A táblázatkezelési lehetőségek szélesebb körét tekintik át a résztvevők (sorok és oszlopok elrejtése és felfedése, jelszavas védelem, feltételes formázás, táblázatfunkció). Ezután az adatok szűrésével, rendezésével is foglalkoznak majd, hogy a formai követelmények mellett az adatok áttekinthetősége is megfelelő legyen. Természetesen az alapfüggvények után az összetettebb függvények is előtérbe kerülnek, mint például a logikai- vagy a keresőfüggvények. Elsajátítják a függvények egymásba ágyazásának ismereteit is. A professzionális táblázatok alapján látványos diagramokat tudnak készíteni.

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány vagy ECDL Advanced bizonyítvány

Tovább a(z) Excel haladó tanfolyam adatlapjára ››

Excel makró programozás

A résztvevők a tanfolyam során túllépnek az Excel program által felkínált rendezési és függvényhasználati lehetőségeken, hiszen a makróprogramozás segítségével saját függvényeket is készíthetnek. Megismerkednek a Visual Basic fejlesztői környezettel, az adatszerkezetekkel és a vezérlési szerkezetekkel. A kezdő tudás birtokában kidolgozásra kerülhetnek olyan speciális makrók, amivel el lehet készíteni azokat a kimutatásokat, szűréseket, amiket az alapfunkciókkal nem lehetne megoldani.

Képzés díja:
59.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel makró programozás adatlapjára ››

Excel kimutatások (Pivot tábla) tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a kimutatás készítés alapjaival, megszerzik azt a biztos alaptudást, amelynek segítségével önállóan képesek lesznek az Excel segítségével hatékonyan, gyorsan, magabiztosan kimutatásokat készíteni. Megtanulják a kimutatások formázásának fortélyait, a feltételes formázás alapjait. A könnyebb megértést elősegítve gyakorlati feladatokon keresztül sajátítják el a nagy adattáblák kezelését. Az adatokat igényes módon szükséges prezentálni, így a kimutatásdiagram készítés sem maradhat le a tanfolyamról.

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel kimutatások (Pivot tábla) tanfolyam adatlapjára ››

Excel PowerQuery

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek az Excelbe integrált PowerQuery bővítménnyel. Megtanulják az adattisztítás, adatátalakítás folyamatát. A megtisztított adatokat betölthetjük közvetlenül az Excel munkalapokra vagy a Power Pivot adatmodellbe további feldolgozás céljából.

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel PowerQuery adatlapjára ››

Power Pivot tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a nagyobb, több táblából álló adatok elemzésével, megszerzik azt a biztos alaptudást, amelynek segítségével önállóan képesek lesznek az Excel program segítségével külső adatforrásokból származó adatokat betölteni a Power Pivot adatmodellbe, majd a betöltött adatokból igényes kimutatásokat készíteni.

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Power Pivot tanfolyam adatlapjára ››

Gépíró tanfolyam

Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátítják a tízujjas vakírás technikáját. Ezzel pénzt, időt és energiát takaríthat meg önmaga és cége számára is.

Pénzt azért, mert nem kell másra rábízni a munkát;
Időt azért, mert sokkal gyorsabb;
Energiát pedig azért takaríthat meg, mert csak egy dologra kell koncentrálnia.

A tízujjas vakírásnak egészségügyi előnyei is vannak. Ezen kívül fejleszti a koncentrálókészséget és a figyelmet, valamint hozzájárul a magasabb szintű nyelvi készségek kialakulásához (helyesírási készség).

A tanfolyam 40 órás gyakorlati foglalkozás keretében valósul meg. A résztvevők számára a tanfolyam időtartama alatt saját számítógépet biztosítunk.

Oktatótermeink jól felszereltek, ergonomikus billentyűzettel segítik a legjobb eredmény elérését. A tantermeink menüpont alatt megtekinthetők az oktatótermek.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát is!

Képzés díja:
39.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Gépíró tanfolyam adatlapjára ››

Gépíró haladó tanfolyam

Képzés díja:
39.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Gépíró haladó tanfolyam adatlapjára ››

Internet tanfolyam

Internet tanfolyam A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az internet és a levelezés (e-mail) használatával.
A tanfolyam része az ECDL tanfolyamnak, ezért kérés szerint ECDL vizsgát tehetnek belőle.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát is!

A tanfolyam előfeltétele: számítógépes alapismeretek

Ha valaki nem rendelkezik ezen ismeretekkel, akkor ajánljuk ECDL Start vagy ECDL tanfolyamunkat, amely tartalmazza az internetezés, levelezést, illetve számítógépes alapismereteket is.

Képzés díja:
9.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Internet tanfolyam adatlapjára ››

Iroda Start tanfolyam

Iroda Start tanfolyam A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a Windows operációs rendszer használatával.

Megtanulják használni a Word szövegszerkesztő programot, gyakorlati példák (általános dokumentumok, faxok, körlevelek, stb.) segítségével.

Az Excel (táblázatkezelő), az irodában szintén nélkülözhetetlen alkalmazás, melynek segítségével hihetetlen egyszerűvé válik a nyilvántartások, számítások, költségvetések táblázatba rendezése.

A két szoftver párhuzamos használatával képesek lesznek komplex irodai feladatok megoldására.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát!

Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Iroda Start tanfolyam adatlapjára ››

PowerPoint tanfolyam

Az elkészített munkák megítélése nagyban függ attól, hogy azt miként tálalják a célközönség felé. A precentáció tanfolyam során az ehhez szükséges ismereteket lehet megszerezni, ugyanis a résztvevők itt megtanulják a PowerPoint program használatát. Elsajátítják a diák típusait, a diák formázási és beállítási lehetőségeit, illetve azt is, hogy az adott bemutatót miként tudják összeállítani. A látványos prezentációban képek, effektusok, valamint diagramok gondoskodnak a szemléltetésről, így ezek összeállítását, kezelését is megtanulják a képzés alatt. Az előadás során a diákhoz kapcsolódó jegyzetek használata is fontos szerepet kaphat, így a tanulás során erre is kitérnek majd, hogy ezeket a saját kiegészítéseket hogyan tudják beilleszteni a bemutatójukba.

Képzés díja:
33.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) PowerPoint tanfolyam adatlapjára ››

PowerPoint haladó

A résztvevő megismer néhány alapvető szempontot, amelyet a bemutatók tervezése előtt és közben figyelembe kell venni. A résztvevőnek hatékonyan kell tudnia alkalmazni a kezdő szintet meghaladó módon és ismeretekkel a bemutató–készítő alkalmazást, amelynek eredménye egy haladó szintű bemutató. Ismernie kell az alkalmazásban rejlő lehetőségeket, haladó formázási és elrendezési technikákat alkalmaznia és multimédiás effektusokat használnia. Kidolgozott diagramokat, grafikonokat kell tudnia készíteni, rajz– és képszerkesztői eszközökkel módosítania rajz objektumokat és képeket. Tudnia kell továbbá makrót rögzíteni és alkalmazni.

PowerPoint haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Prezentációkészítés vizsgát tenni!
A vizsga díja: 4.000Ft

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) PowerPoint haladó adatlapjára ››

Word Tanfolyam

A szövegszerkesztési ismeretek ma már nélkülözhetetlenek egy-egy munkafolyamat során. A résztvevők a tanfolyam során megtanulják használni a szövegszerkesztő programot, elsajátítják azt a tudást, hogy hogyan lehet szövegeket beírni és formázni, oldalbeállításokat elvégezni. Áttekintik, hogy milyen lehetőségek vannak akkor, ha szövegeket kell kiemelni, vagy éppen felsorolást kell készíteni. A szövegszerkesztőben saját maguk is meg tudják formázni a bevitt szövegeket, de a beépített stílusokkal időt és energiát spórolhatnak meg. Természetesen a táblázatok beszúrása, adatokkal való feltöltése is előtérbe kerül. A képzés során a körlevélkészítés tudományát is elsajátítják.

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Word Tanfolyam adatlapjára ››

Word haladó tanfolyam

A képzésben résztvevő olyan munkára használja a szövegszerkesztő alkalmazást, amelyeket hagyományosan haladó szintű szövegszerkesztői dokumentumoknak nevezünk. A képzésben résztvevőnek képesnek kell lennie hatékonyan használni az alkalmazást az alapszintet meghaladó módon, és magas színvonalú szövegszerkesztői dokumentumokat kell elkészítenie, amelyek tartalmaznak bonyolultabb tipográfiai, formázási és elrendezési megoldásokat, többek között táblázatokat, űrlapokat és grafikákat is. A képzésben résztvevőnek képesnek kell lennie a szövegszerkesztő alkalmazás különféle eszközeit, például a makrókat használni, vagy a magasabb szintű körlevélfunkciókat kezelni.

Word haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Szövegszerkesztés vizsgát tenni!

A vizsga díja: 4.000 Ft

Képzés díja:
45.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány vagy ECDL Advanced bizonyítvány

Tovább a(z) Word haladó tanfolyam adatlapjára ››

Microsoft Project tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek az ütemterv készítés alapjaival, megszerzik azt a biztos alaptudást, amelynek segítségével önállóan képesek lesznek a Project program segítségével hatékonyan, gyorsan, magabiztosan projekt terveket készíteni. Megtanulják az ütemtervek létrehozásának, módosításának fortélyait, a nyomon követés alapjait. A könnyebb megértést elősegítve gyakorlati feladatokon keresztül sajátítják el az ütemtervek teljes körű erőforrás és költség kezelését. Az adatokat igényes módon szükséges prezentálni, így a jelentés készítés sem maradhat le a tanfolyamról.

Képzés díja:
99.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Microsoft Project tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben a Microsoft Project-ről ››

Microsoft Visio tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a Microsoft Visio lehetőségeivel, és képessé válnak önállóan diagramok, folyamatábrák és hálózati tervrajzok létrehozására.

Szükséges előismeret: Microsoft Windows operációs rendszer felhasználói ismerete.

Képzés díja:
59.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Microsoft Visio tanfolyam adatlapjára ››