Office - Irodai számítógépkezelő tanfolyamok

Prezi tanfolyam

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Prezi tanfolyam adatlapjára ››

Access tanfolyam

A Microsoft Access napjaink legnépszerűbb adatbázis-kezelő programja. Oktatási anyagunkban megismerheted az adatbázis kezelés alapjait, és hogy milyen összefüggéseket kell látnod ahhoz, hogy egy alapszintű adatbázist létre tudj hozni. A tananyag megtanít arra, hogy kell lerendezni az adatbázisokat és lekérdezéseket írniűrlapokat létrehozni és arra, hogy a kinyert adatokat hogyan tudjuk exportálni nyomtatásba.

Access tanfolyam

Az alapszintű Access tanfolyam magabiztos tudást biztosít neked ahhoz, hogy hatékonyan tudj használni céges adatbázisokat a munkád során, legyen szó létrehozásról, rendezésről, lekérdezésekről, vagy speciálisan szűrt információkról.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Adatbázisok létrehozására
 • Adatbázis lekérdezések megírására
 • Űrlapok létrehozására
 • Nyomtatásra az adatbázisokból
 • Adatbázis tartalmak exportálására
Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Access tanfolyam adatlapjára ››

Access haladó tanfolyam

Access Haladó tanfolyamunkat azok számára ajánljuk, akik már korábban megismerkedtek az adatbázis kezelés alapjaival és szeretnék tudásukat tovább kamatoztatni ezen a téren. Az újabb tananyagnak köszönhetően még összetettebb lekérdezéseket és még magasabb színvonalú űrlapokat állíthatsz elő makrók bevonásával, melyek a többiek fölé emelik tudásod a szakmában. Írd meg te a legjobb jelentéseket cégednek!

Access haladó tanfolyam

A Haladó Access tanfolyam új magasságokba emeli tudásod, melynek köszönhetően a cégnél kiemelten fontos szereplővé is válhatsz, ha elvégzed kurzusunkat.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Összetettebb lekérdezések írására
 • Magasabb színvonalú űrlapok létrehozására
 • Makrók átfogóbb használatára
 • Profi jelentések előállítására

Access haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Adatbázis-kezelés vizsgát tenni!

A vizsgakártya díja: 8.000 Ft
A vizsga díja: 4.000 Ft

Képzés díja:
64.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány vagy ECDL Advanced vizsga

Tovább a(z) Access haladó tanfolyam adatlapjára ››

Access programozás

Access Programozó tanfolyamunkat azok számára ajánljuk, akik már korábban megismerkedtek az adatbázis-kezelés alapjaival és szeretnék elérni a legmagasabb SQL Adatbázis programozó szintet! Oktatási anyagunk során megismered a Microsoft Access fejlesztői környezetét, és megtanulhatod hogyan kell Önálló Access alapú alkalmazásokat létrehozni.
Access makró programozás tanfolyam

Az Access Programozó tanfolyam segít neked abban, hogy Önálló alkalmazásokat fejlessz ki, melyet aztán rengeteg módon tudsz hasznosítani, legyen szó privát, vagy céges felhasználásról.

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Önálló Access Alkalmazások létrehozására
 • SQL programozásra
 • Az Access adatbázis-kezelő legmagasabb szintű használatára
Képzés díja:
77.953 Ft+áfa (99.000 Ft)
Képesítés:
látogatási igazolás

Tovább a(z) Access programozás adatlapjára ››

Excel Tanfolyam

A Microsoft Excel, napjaink legnépszerűbb táblázatkezelője, mely a legtöbb vállalat és cég napi szintű adminisztrációjának elengedhetetlen eszköze. A képzés során elsajátíthatod az alapvető számítási műveleteket, megismerkedhetsz a leggyakrabban használt függvényekkel, munkafüzeteidből diagramokat gyárthatsz és készítheted elő a megfelelő formában a nyomtatáshoz.

A képzés célja a táblázatkezelés alapfogalmainak megismerésén túl az alapvető számítási műveletek és az általánosan használt függvények megismerése, és készségszintű használatának elsajátítása.

Microsoft Excel képzés

A sikeres vizsgát követően képes leszel:

 • Táblázatok létrehozására alapműveletekkel
 • Gyakran használt függvények alkalmazására táblázatokban
 • Diagramok létrehozására
 • Táblázatok nyomtatásra való előkészítésére, nyomtatására
Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel Tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben a Microsoft Excel-ről ››

Excel haladó tanfolyam

A képzés célja a táblázatkezelés haladó szintű gyakorlatának elsajátítása. Kiemelt számítási műveletek és a gyakorlatban használt függvények speciális használata és elsajátítása.

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a táblázat- és adatbázis-kezelés szoros összefüggéseivel, különböző szoftverek közötti átjárhatóságával, az Excel ilyen irányú szolgáltatásaival. A tananyagba a diagramok használata mellé bekerül a Kimutatás és a Kimutatásdiagram elkészítése, használata és módosítása.

Az adatbázis szintű használata a táblázatoknak: AutoSzűrő és Irányított Szűrű funkciók megismerése és használata. Segédfunkciók, kiegészítő objektumok bemutatása.

Excel haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Táblázatkezelés vizsgát tenni!

A vizsgakártya díja: 8.000 Ft
A vizsga díja: 4.000 Ft

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány vagy ECDL Advanced bizonyítvány

Tovább a(z) Excel haladó tanfolyam adatlapjára ››

Excel makró programozás

A tanfolyam során a résztvevők megtanulják az Excel táblázatkezelő programot bővíteni önálló makró programokkal, így saját függvényekkel, kisebb alkalmazásokkal bővíthetik az Excel beépített lehetőségeit.

Képzés díja:
59.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel makró programozás adatlapjára ››

Excel kimutatások (Pivot tábla) tanfolyam

Az Excel Kimutatás (Pivot tábla) segítségével összegezheted, elemezheted, megvizsgálhatod és bemutathatod a munkalapon szereplő adatok vagy egy külső adathalmaz adatainak összességét. Kimutatásdiagramokkal vizuálisan megjelenítheted a kimutatások összesített adatait, és egyszerűen megállapíthatod az összehasonlított értékek viszonyát, az ismétlődéseket és a trendeket. A kimutatások és a kimutatásdiagramok segítségével megalapozott döntéseket hozhatsz a céged fontos adatai alapján.

A kimutatás különösen akkor hasznos, ha nagyon sok számot kell összeadni, és az összesített adatok vagy a részösszegek segítségével más szempontból vizsgálhatod az adatokat, illetve összehasonlíthatod őket más hasonló számadatokkal.

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel kimutatások (Pivot tábla) tanfolyam adatlapjára ››

Excel PowerQuery

A képzés során megismerkedhetsz az Excel 2016-ba integrált  PowerQuery-vel. Segítségével hatékony adattisztítási és adatátalakítási műveleteket végezhetsz el.
A PowerQuery segítségével előállított adatokat betöltheted az Excel munkalapra vagy akár egy PowerPivot adatmodellbe.

A  képzés elvégzése után meglévő adataidból gyorsan és hatékonyan tudsz előállítani újabb táblázatokat, melyekből kimutatásokat készíthetsz.

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Excel PowerQuery adatlapjára ››

Power Pivot tanfolyam

A képzés során megismerkedhetsz az Excel 2013 beépülő moduljával a PowerPivot-tal. Segítségével hatékony adatelemzési műveleteket végezhetsz, és összetett adatmodelleket hozhatsz létre. A PowerPivot használatával különböző forrásokból származó, nagy mennyiségű adatot egyesíthetsz, gyorsan elemezheted az adatokat, és egyszerűen megoszthatod másokkal az eredményeket. A  képzés elvégzése után az Excelben és a PowerPivot modulban egyaránt létrehozhatsz adatmodellt, vagyis kapcsolatokkal összekötött táblázatokból álló gyűjteményt. Az Excelben megnyitott munkafüzetben látható adatmodell ugyanaz a modell, mint a PowerPivot ablakában látható adatmodell. Az Excelbe importált adatok a PowerPivot modulban is elérhetők és fordítva.

Képzés díja:
29.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Power Pivot tanfolyam adatlapjára ››

Gépíró tanfolyam

Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátítják a tízujjas vakírás technikáját. Ezzel pénzt, időt és energiát takaríthat meg önmaga és cége számára is.

Pénzt azért, mert nem kell másra rábízni a munkát;
Időt azért, mert sokkal gyorsabb;
Energiát pedig azért takaríthat meg, mert csak egy dologra kell koncentrálnia.

A tízujjas vakírásnak egészségügyi előnyei is vannak. Ezen kívül fejleszti a koncentrálókészséget és a figyelmet, valamint hozzájárul a magasabb szintű nyelvi készségek kialakulásához (helyesírási készség).

A tanfolyam 40 órás gyakorlati foglalkozás keretében valósul meg. A résztvevők számára a tanfolyam időtartama alatt saját számítógépet biztosítunk.

Oktatótermeink jól felszereltek, ergonomikus billentyűzettel segítik a legjobb eredmény elérését. A tantermeink menüpont alatt megtekinthetők az oktatótermek.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát is!

Képzés díja:
39.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Gépíró tanfolyam adatlapjára ››

Gépíró haladó tanfolyam

Képzés díja:
39.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Gépíró haladó tanfolyam adatlapjára ››

Internet tanfolyam

Internet tanfolyam A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az internet és a levelezés (e-mail) használatával.
A tanfolyam része az ECDL tanfolyamnak, ezért kérés szerint ECDL vizsgát tehetnek belőle.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát is!

A tanfolyam előfeltétele: számítógépes alapismeretek

Ha valaki nem rendelkezik ezen ismeretekkel, akkor ajánljuk ECDL Start vagy ECDL tanfolyamunkat, amely tartalmazza az internetezés, levelezést, illetve számítógépes alapismereteket is.

Képzés díja:
9.900 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Internet tanfolyam adatlapjára ››

Iroda Start tanfolyam

Iroda Start tanfolyam A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a Windows operációs rendszer használatával.

Megtanulják használni a Word szövegszerkesztő programot, gyakorlati példák (általános dokumentumok, faxok, körlevelek, stb.) segítségével.

Az Excel (táblázatkezelő), az irodában szintén nélkülözhetetlen alkalmazás, melynek segítségével hihetetlen egyszerűvé válik a nyilvántartások, számítások, költségvetések táblázatba rendezése.

A két szoftver párhuzamos használatával képesek lesznek komplex irodai feladatok megoldására.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát!

Képzés díja:
69.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Iroda Start tanfolyam adatlapjára ››

PowerPoint tanfolyam

PowerPoint tanfolyamA Microsoft Office szoftvercsalád prezentációk, bemutatók készítésére, szerkesztésére hívatott program a Microsoft Office PowerPoint. Képzésünk keretében a kezdő lépésektől kezdve a teljes bemutató elkészítésének folyamatáig mutatjuk be a program lehetőségeit.

A program segítségével bemutatókat, előadásokat, termék-, és cégbemutatókat, akár kirakati reklámfelületet készíthetünk (projektor, ill. képernyős megjelenési formában). Az előadások nyomtatott kísérőanyagának előkészítését és nyomtatását is érintjük.

Az ár tartalmazza a tananyagok árát!

Képzés díja:
33.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) PowerPoint tanfolyam adatlapjára ››

PowerPoint haladó

A résztvevő megismer néhány alapvető szempontot, amelyet a bemutatók tervezése előtt és közben figyelembe kell venni. A résztvevőnek hatékonyan kell tudnia alkalmazni a kezdő szintet meghaladó módon és ismeretekkel a bemutató–készítő alkalmazást, amelynek eredménye egy haladó szintű bemutató. Ismernie kell az alkalmazásban rejlő lehetőségeket, haladó formázási és elrendezési technikákat alkalmaznia és multimédiás effektusokat használnia. Kidolgozott diagramokat, grafikonokat kell tudnia készíteni, rajz– és képszerkesztői eszközökkel módosítania rajz objektumokat és képeket. Tudnia kell továbbá makrót rögzíteni és alkalmazni.

PowerPoint haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Prezentációkészítés vizsgát tenni!
A vizsga díja: 4.000Ft

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) PowerPoint haladó adatlapjára ››

Word Tanfolyam

 

Word tanfolyamA képzés célja a szövegszerkesztés alapfogalmainak megismerésén túl az alapvető szerkesztési műveletek és az elektronikus dokumentum kezelésének megismerése, illetve készségszintű használatának elsajátítása.
A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a digitális írástudomány műfajával, különböző elemek használatával, nagyobb szakmai jellegű dokumentációk elkészítésével és publikálásával.
Nyomatékkal kerül a tananyagba a mai világban vett irodai funkciók ismertetése és gyakorlati szintű elsajátítása.

 

Az ár tartalmazza a tananyagok árát is!

Képzés díja:
39.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Word Tanfolyam adatlapjára ››

Word haladó tanfolyam

A képzésben résztvevő olyan munkára használja a szövegszerkesztő alkalmazást, amelyeket hagyományosan haladó szintű szövegszerkesztői dokumentumoknak nevezünk. A képzésben résztvevőnek képesnek kell lennie hatékonyan használni az alkalmazást az alapszintet meghaladó módon, és magas színvonalú szövegszerkesztői dokumentumokat kell elkészítenie, amelyek tartalmaznak bonyolultabb tipográfiai, formázási és elrendezési megoldásokat, többek között táblázatokat, űrlapokat és grafikákat is. A képzésben résztvevőnek képesnek kell lennie a szövegszerkesztő alkalmazás különféle eszközeit, például a makrókat használni, vagy a magasabb szintű körlevélfunkciókat kezelni.

Word haladó tanfolyam elvégzését követően lehetőség van vizsgaközpontunkban ECDL Acvanced Szövegszerkesztés vizsgát tenni!

A vizsga díja: 4.000 Ft

Képzés díja:
45.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány vagy ECDL Advanced bizonyítvány

Tovább a(z) Word haladó tanfolyam adatlapjára ››

Microsoft Project tanfolyam

A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják, hogyan használják a programot egy projekt megtervezéséhez, az erőforrások beosztásához, és a végrehajtási folyamat során a feladatok áttekintéséhez, ütemezéséhez és az időközbeni döntések előkészítéséhez.

Képzés díja:
99.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Microsoft Project tanfolyam adatlapjára ››

Bővebben a Microsoft Project-ről ››

Microsoft Visio tanfolyam

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a Microsoft Visio lehetőségeivel, és képessé válnak önállóan diagramok, folyamatábrák és hálózati tervrajzok létrehozására.

Szükséges előismeret: Microsoft Windows operációs rendszer felhasználói ismerete.

Képzés díja:
59.000 Ft (áfamentes)
Képesítés:
tanúsítvány

Tovább a(z) Microsoft Visio tanfolyam adatlapjára ››