Gépíró tanfolyam

 

Gépírás tanfolyamunkon elsajátíthatod a tízujjas vakírás technikáját, ezzel pedig pénzt, időt és energiát takaríthatsz meg önmagad és vállalkozásod számára! Pénzt: hiszen nem kell másra bíznod a munkát, időt: mert sokkal gyorsabban tudsz majd haladni feladataiddal; energiát: hiszen egyszerre csak kevesebb dologra kell koncentrálnod.
Legyen szó akár magánéleti vagy akár munkahelyi feladatokról, a gépírás jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja számítógépen végzett folyamataidat! Nem utolsósorban pedig fejleszti a koncentrálókészséget, a figyelmet, valamint hozzájárul a magasabb szintű nyelvi készségek kialakulásához is (helyesírási készség).
A tanfolyam 40 órás gyakorlati képzés keretében valósul meg, melyhez most minden résztvevőnk számára díjmentes gépírás tankönyvet biztosítunk! Modern, számítógépekkel felszerelt oktatótermeinkben ergonomikus billentyűzet segíti a legjobb eredmény elérését.

 

Ha a tízujjas vakírás mellett szívesen sajátítanál el levelezési és dokumentumkezelési ismereteket, Microsoft Office alapokat és az irodatechnikai eszközök használatát, akkor Neked ajánljuk Számítógépes adatrögzítő szakképesítésünket – melynek része a Gépírás tanfolyam is!

Már havi

34.500 Ft-tól Központi elérhetőségeink:
1139 Budapest
Frangepán utca 3.
Telefon: 06-70-604-2060
E-mail:
  Gépírás 40 óra alatt

Gépíró tanfolyam időpontjai

A tanfolyamokat indítani a fentebb kiírt tervezett időpontokban megfelelő létszám esetén tudjuk, ennek hiányában a tervezett kezdési időpontot későbbi kezdésre módosítjuk.

Gépíró tanfolyam alapadatai

 • Képzés pontos megnevezése: Gépíró tanfolyam
 • Tanfolyam végét igazoló dokumentum: tanúsítvány
 • Tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

Gépíró tanfolyam megkezdésének feltételei

 • Iskolai végzettség: nem feltétel
 • Szükséges előismeretek: készségszintű operációs rendszer (pl. Windows) ismeretek

Kártyás fizetési módok

 • MasterCard, Maestro
 • Visa, Visa Electron
 • Union Pay
 • V Pay
 • OTP Bank

 

Részletfizetés

A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, két részletben vagy havi KAMATMENTES részletekben is, amennyiben a képzési idő meghaladja az 1 hónapot.

Ezt a lehetőséget minden résztvevőnek biztosítjuk.

Kedvezményeink

 • RUANDER KLUB kedvezmény – 10%
 • Álláskereső kedvezmény – 10%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%

Részletek >

Neked ajánljuk még

 • ECDL tanfolyam

  ECDL tanfolyam

  Ez az a papír, melyet Európa-szerte minden munkáltató ismer, mert egységesített követelményrendszer alapján hozták létre,

 • Excel tanfolyam

  Excel tanfolyam

  Az Excel program ismeretével képes leszel adatok halmazából hasznos ismereteket alakítani. Rengeteg intelligens funkció segít,

 • Iroda Start tanfolyam

  Iroda Start tanfolyam

  Ez az a tanfolyam, ahol a számítógép alap kezeléséről tanulhatsz. Számos hasznos alapismeretből áll ez a képzésünk,

 • Számítógépes adatrögzítő tanfolyam

  Számítógépes adatrögzítő tanfolyam

  A számítógépes adatrögzítő – a biztosítási, banki, könyvelési, informatikai,

Gépíró tanfolyam részletes tematika

Gépírás Oktatás - Tanuljunk meg vakon gépelni

1. blokk

1. A tízujjas vakírás jelentősége. A helyes test-, kéz-, kartartás megismerése
2. Az alaptartás betűi (asdf jklé)
3. Az i betű
4. Az m betű

2. blokk

5. Az r betű
6. A vessző
7. A v betű
8. Az o betű

3. blokk

9. Számonkérés (2x5 perces másolás). A g betű
10. A p betű 
11. Az e betű 
12. Az u betű

4. blokk

13. A t betű 
14. Az ő betű 
15. Számonkérés (2x5 perces másolás). A z betű 
16. Az á betű

5. blokk

17. Az n betű
18. A c betű 
19. A h betű 
20. Az y betű

6. blokk

21. Számonkérés (10 perces másolás). A w betű
22. A b betű 
23. A q betű 
24. Az ö betű

7. blokk

25. A pont és a nagybetűk írása
26. A nagybetűk írásának gyakorlása.
27. Számonkérés (10 perces másolás). Az x betű
28. Az ó betű

8. blokk

29. Az ü betű
30. A kötőjel 
31. Az í betű 
32. Az ú betű

9. blokk

33. Az ű betű
34. Számonkérés (10 perces másolás)
35. Az írásjelek (idézőjel, felkiáltójel, százalékjel)
36. Az írásjelek (kérdőjel, kettőspont, pontosvessző)

10. blokk

37. Szövegfeldolgozás 
38. Diktálás utáni írás 
39. Számonkérés (10 perces másolás)
40. Értékelés

Miért gyere hozzánk

Résztvevői elégedettség mellett további 3 érv szól mellettünk

Rugalmas ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel támogatnak, hogy a legjobb döntést hozhasd meg. Az igényeidre és céljaidra legmegfelelőbb képzést fogjuk csak javasolni számodra. Képzéseink között számos egymásra épülés segíti, hogy a kezdeti tudásodnak megfelelő lépcsőről indulva juss a csúcsra.

Napi tevékenység mellett is

Időpontjaink szervezésénél figyelembe vesszük, hogy munka vagy iskolai tevékenység mellett is elvégezhetőek legyenek hétköznapi és hétvégi időbeosztás szerint. A tantermi képzések mellett az online szervezés is nagy segítségedre lehet, hogy megspórold az utazással járó időt és fáradtságot.

Prémium képzések neked

Gyakorlatorientált képzéseink keretében igyekszünk az optimális óraszámok mellett a maximumot nyújtani neked úgy, hogy pénztárcabarát legyen számodra. Részlefizetési konstrukciókkal, képzési hitel lehetőséggel és igénybe vehető kedvezményekkel támogatunk céljaid elérésében.

Tantermi képzés előnyei

A hagyományosan megszokott módon iskolánkban megtartott órákon vehetsz részt. A képzés ideje alatt személyesen tudsz kérdezni a képzésen résztvevő oktatótól. Ennek a képzési formának akkor van előnye számodra, ha jobban bízol a személyes előadás varázsában és a kölcsönös kommunikáció közvetlenebb formájában. Az oktatóterem atmoszférája jobban ráhangolhat az előadásra fókuszálni.

Online képzés előnyei

A tantermi képzésekkel ellentétben az oktatás online kapcsolat segítségével zajlik, de azonos módon valós időben. Tehát az online képzés keretében élő közvetítésben veszel részt, ahol lehetőséged van kérdezni az oktatótól. Nagy előnye ennek a képzési lehetőségnek, hogy megspórolhatod vele az időigényes közlekedést, illetve a saját otthonod kényelmét élvezheted az órák alatt.

Elmesélem, hogy miért jó nálunk tanulni

Türelmes, szakképzett oktatók

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a képzésen résztvevőink igényeit és a munkaerőpiac folyamatosan változó elvárásait. Ennek köszönhetően oktatóink számára is megadjuk a támogatást, hogy számodra is a legtöbbet nyújthassák.

Innovatív oktatás

A jelenlegi oktatási platformok komoly átalakuláson mentek át az elmúlt években. Büszkén kijelenthetjük, hogy mind a tantermi, mind az online oktatásban nyújtott minőségünk a legkorszerűbb szemléletek és igények mentén fejlődik.

Profi eszközök

Átadható tudásunk mellett a technikai eszközök használatában is megteszünk mindent, hogy profi minőséget biztosítsuk számodra és képzéseinken való részvételed problémamentes és élvezetes legyen.

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

Meddig lehet jelentkezni az adott tanfolyami időpontra?

Az indulás előtt legkésőbb 1 héttel várjuk a jelentkezéseket. De ha sikerült eldöntened, hogy szeretnél részt venni a képzésen, akkor célszerű minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert előfordulhat, hogy betelik a csoport létszáma.

Van lehetőség részletfizetésre?

Természetesen van lehetőség részletfizetésre. A mértéke az időbeosztástól függ. 1 hónapnál hosszabb tanfolyamoknál havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség.

Hogyan kell fizetni a részleteket?

A havi részleteket minden hónap végig kell befizetni. Ezt megteheted az ügyfélszolgálatunkon készpénzben vagy bankkártyával, de ha szeretnéd, akkor választhatod az átutalást is.

Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Hogyan tudom pótolni?

Amennyiben van más futó tanfolyamunk, akkor ott pótolhatod, vagy az oktató elküldi mit vettek azon a napon, amikor nem voltál.

Kapunk-e jegyzetet, tankönyvet?

Elektronikusan letölthető jegyzeteket fogsz kapni. Ehhez a hozzáférést az első oktatási napon kapod meg. A jegyzetek díja benne van a képzés díjában.

Mennyire gyakorlatias a képzés?

Gyakorlatorientált képzéseket tartunk, így könnyen el tudod sajátítani az ismereteket. Otthoni gyakorlás is ajánlott.

Itt vagyunk

Az Árpád híd közelében vagyunk. Itt áll meg a 3-as metró, az 1-es villamos, illetve az alábbi buszok is: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os. Az utcán parkolásra is van lehetőség, melynek a díja 450 Ft/óra.